neFumator!

By | January 29, 2010

De cate ori nu ti-ai propus ca si fumator: “Gata, de azi nu mai fumez” ? Cam de atatea ori imi propun si eu asta ca fumator pasiv. M-am saturat sa fiu intampinat in fiecare bar/pub/club cu vesnica replica “ne pare rau, nu mai avem locuri la nefumatori”. Deja asta nu mai este o scuza, este nesimtirea patronilor care mizeaza pe acel “lasa ma ca merge si asa”. M-am saturat sa stau undeva marginalizat, in cea mai proasta locatie din respectivul local (pentru ca de obicei acolo sunt locurile pentru nefumatori) sau sa fac un compromis, sa accept la nefumatori si sa vin acasa emanand fum mai ceva ca locomotiva pe aburi. De acum incolo cand mi se va raspunde: “Ne pare rau, nu mai sunt locuri la nefumatori” voi replica si eu printr`un “Imi pare rau, nu mai vreau sa imi petrec seara aici”.

Ce voi schimba ? Nimic. Pentru ca in urma mea vor veni alti 10 nefumatori care vor accepta locul pe care eu l-am refuzat. Nu este vina patronilor, ei isi scot banii, este vina celor care accepta asta. Deci de ce fac asta ? Din principiu, pentru ca in tarile occidentale nu se practica asta si poate ca cine stie … in cateva milenii, vor adera mai multi la ideea mea.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “neFumator!

  1. George

    Din pacate, o sa fii marginalizat ca fiind nefumator. Cel putin in locurile de socializare, gen club/pub/disco. Oare exista in Bucuresti un local dedicat nefumatorilor?

    Reply
    1. Revo Post author

      Doamne ferește! Cum ai dat de articolul ăsta de la geneza blogului?!

Spune-ți și tu părerea: