Nicușor Dan vs Firea va fi o luptă amuzantă

By | February 27, 2020

PNL a anunțat că îl va susține pe Nicușor Dan din postura de independent pentru Primăria București. În același timp și Dan Barna a cam zis că și USR e de acord cu această variantă pentru un candidat unic. Așadar, cu părere de rău, se pare că Vlad Voiculescu va rămâne pe dinafară și va trebui să-l susțină și el pe Nicușor.

În altă ordine de idei, am citit prima declarație a lui Nicușor după anunțul făcut de PNL și constat că începe să învețe și el să fie politician:

Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal.

Nicușor știe că este privit cu ostilitate de mediul de business pentru că a obținut anularea în instanță pentru multe proiecte imobiliare, ultimul exemplu fiind cu autorizația de construcție pentru Bucharest One Floreasca. Prin această declarație mi se pare că încearcă s-o dea la pace în încercarea de a câștiga și simpatia dezvoltatorilor.

Mai rămâne însă problema cu lipsa lui de carismă. Într-o dispută față în față cu duamna primar o să-l alerge Firea prin studio cum aleargă un vultur un șoricel pe câmpie. În 2016 Nicușor a avut noroc, că Firea s-a duelat mai mult cu Turcescu.

În fine, eu sunt pe modul *grabs popcorn*. O să fie amuzant.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: