Niște filme (11)

By | March 28, 2013

The Protector –  Fiind un film thailandez este deosebit de prost. Însă merită cu vârf și îndesat să te uiți la el doar pentru Tony Jaa. Un băiat care a învățat Muay Tay când era mic și insistă să-și facă singur toate cascadoriile. Dacă aș putea să mă uit doar la bătăi, fără film, ar fi perfect.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wSMjAZvUGFM]

Dredd – Un film destul de prost. Singurul lucru bun din el este Olivia Thirlby.  Nu vi-l recomand decât dacă vă dați în vânt după haine din piele și replici spirituale. Totuși, merită reținut câte ceva. E buna ideea de judecator-polițist la locul faptei. Elimina birocrația. Alt aspect notabil ar fi faptul că și intr-o lume post-apocaliptica, tot în linie de comanda s-ar lucra (click pe poză pentru mărire).

dredd

 

Resident Evil: Retribution. Văzut la Scala Pub pe un blu ray cu ochelari 3D pe nas și niște floricele tare bune. La bere n-am avut noroc, Ciuc are gust de alcool etilic. Interesantă experiența, mulțumesc pentru invitație. De film ce să zic ? Parcă e mai amuzant de când au renunțat la orice pretenție de a fi veridic. Amuzant, nu neapărat și bun. Zombie, dubstep și o asiatică ce termină toate nivelele în rochie de seară și pantofi cu toc. Trebuie să recunosc totuși ceva … O iubesc pe Alice !

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Niște filme (11)

Spune-ți și tu părerea: