niste filme (6)

By | August 22, 2012

The Dark Knight Rises – Sunt mandru ca sunt contemporan cu Christopher Nolan. Vocea lui Bane este cel mai interesant lucru auzit de la Darth Vader incoace. Cat Woman nu mai arata penibil. Batpodul imi produce placere de fiecare data cand isi roteste cauciucul inversei axei de miscare. Mi-a placut atat de mult incat m-am stapanit cu greu sa nu-mi fac o poza in fata afisului dupa ce am iesit la film.

The Amazing Spider – Man – Destul de lung, se mai putea taia din el. Un film mult mai light decat Dark Knight, mai mult umor, regizat bine (desi preferam sa-l faca Nolan si p-asta). Este genul de film pe care-l uiti imediat ce s-a terminat.

Ted – Mizerabil. Credeam ca Marky Mark intelegea chestia asta cu filmele dupa ce am vazut Entourage. Nu prea e asa. E un film prost. Daca vreti sa vedeti cum ar fi trebuit sa fie Ted, uitati-va la Paul.

The Dictator – Cu exceptia unei singure scene, ar fi fost un film despre care puteai sa recunosti in public ca l-ai vazut. A fost amuzant, mie mi-a placut mai mult pentru umorul subtil din el (da, are si asa ceva). Daca Sacha ar urmari asta mai mult asta ar iesi ceva bun.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: