Noaptea fanilor Top Gear

By | March 28, 2011

Eu am fost si voi nu, asa ca vreau sa ma laud.

Teoretic, ca sa primesti o invitatie trebuia sa participi la un concurs pe site-ul lor. Practic, la fata locului am inteles ca au dat voie si celor care erau passing by sa intre. Lucru care mi se pare cam nedrept fata de cei care s-au chinuit sa castige la concursul de pe site.  Si uite asa s-a aglomerat zona excesiv de mult. Toata lumea a dat iama in bufetul lor suedez iar noi nu mai stiam unde sa stam pana sa avem acces in sala de cinema.

Am intrat, am ales un loc si ne-am uitat. Pe ecranul mare a rulat DVD-ul “Masini cu suflet” in care cei 3 duc la capat o promovare cu 3 Alfa Romeo, episodul cu Bolivia, apoi o pauza de 15 min in care a avut loc extragerea tombolei. Atmosfera a fost degajata cu mici glumite din partea audientei, ca si cum te-ai uita la un film cu prietenii.

Ce mi-a placut a fost ca in pauza asta toti cei veniti fara sa aiba vre-o legatura cu evenimentul au plecat acasa. Asa am avut si noi loc in cafenea sa mancam un nimic si sa bem linistiti o apa. plata.

Dupa pauza ne-am reintors in sala (cam un sfert din cati eram initial) si am mai vazut un episod cu intrecerea prin Londra a celor 4 (si Stig!!!) si cursa din Le Mans. Apoi lucrurile au degenerat urat si au inceput sa bage time lap-uri cu masini exotice. Am plecat.

Fiind un fan al seriei, mie mi-a placut. Insa nu inteleg de ce nu au putut sa gaseasca si ei ceva mai exclusivist. Daca intalnirea se adreseaza fanilor, e clar ca aia stiu cu ochii inchisi ce se intampla in orice episod. Un “making of”, “behind the scene”, ceva ? Si daca tot au ales sa proiecteze ceva, de ce nu si episodul cu România? Pun pariu ca ar fi generat niste comentarii destul de amuzante.

As mai merge si la anul, cu conditia sa fie mai selectivi. Si in privinta materialelor difuzate dar si in privinta fanilor. Parca doreau sa demonstreze cuiva ca pot aduce multa lume la un event.

Mersi Alex aka Mangusta ptr. invitatie.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Noaptea fanilor Top Gear

Spune-ți și tu părerea: