Note 3 vs S6 Edge Plus: O poză pe timp de noapte

By | September 11, 2015

Dacă nu știți, cofetăria Maria tocmai a fost renovată și acum arată într-un mare fel. Cred că tocmai și-a depășit condiția de cofetărie de cartier. Trecând într-o seară pe lângă ea, am zis să fac o poză. Am scos telefonul meu din buzunar și am făcut poza asta:

maria-note3

Apoi am scos S6 Edge+ și am făcut poza aceasta, din aceeași poziție:

maria-galaxys6

Totul pornește de la expunerea mult mai bună făcută de telefon în al doilea caz. Şi totuși, pe lângă faptul că cea de-a doua poză nu are bleeding-ul ca în primul caz, nu are nici zgomot atât de mare. Asta înseamnă un senzor mai bun. Este vorba despre o poză făcută pe auto în ambele cazuri. Însă camera lui S6 Edge+ este foarte bună în lumină slabă și dacă m-aș fi chinuit un pic mai mult, aș fi scos o poză și mai bună cu el. Mai ales că are și un selector rapid de modificare a expunerii (ca la iPhone, deh).

Pentru următoarele 5-10 minute am încercat fără succes să scot și cu al meu o poză la fel de reușită. Şi apoi am constatat că am ajuns în acel punct în care se justifică un upgrade al telefonului. Acum pot spune cu mâna pe inimă și tristețe în glas că al meu este depășit.

Nu știu dacă este corect să fac această comparație. De când s-a lansat Note 3, Samsung a mai lansat Galaxy S5, Note 4, Galaxy S6 și d-abia acum telefonul pe care-l supun eu la teste. Dar toate acestea s-au întâmplat în 2 ani, un interval care mie mi se pare scurt. Coreenii chiar s-au străduit.


 

Testez Samsung Galaxy S6 Edge+ prin programul Orange Smarphone Tester, vedeți și articolul meu de unboxing aici. Cu ajutorul vostru, la finalul programului, telefonul poate rămâne la mine. Așa că dacă ai ajuns până aici, apreciez un like sau un share la acest articol. Mersi!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: