Nu mă deranjează că Iohannis a acceptat propunerea PSD, ci felul în care a făcut-o

By | January 18, 2018

Să fim sinceri, nu prea erau șanse să iasă ceva bun din situația asta, oricum am fi dat-o. Dacă Iohannis o refuza pe Victorița, cine știe ce poamă mai găsea PSD-ul. Și oricum, oricine ar fi fost, ar fi fost tot un vasal de-al lui Dragnea.

O eventuală suspendare ar fi însemnat o lună cu Tăriceanu la cârma statului și cu legi trecute și mai pe repede-înainte. Sondajele arată că tot PSD-ul ne-ar fi așteptat în cazul unor anticipate. Deci și această variantă cade.

Nu mă deranjează că Iohannis a acceptat propunerea PSD-ului, ci modul jalnic în care a făcut-o. A arătat ca un câine plouat, care vrea să se ducă mai repede la adăpost. “Am decis să dau PSD încă o șansă.”. Serios? Cât de jalnică este replica asta? Eu m-aș fi folosit de acel discurs să mușc din PSD ca un câine turbat timp de o oră, și la final, în ultimele 2 secunde aș fi zis că am acceptat propunerea PSD-ului pentru că am fost nevoit să o fac, nu pentru că vreau. Indiferent de logica pe care a avut-o, discursul lui m-a lăsat cu impresia că a făcut această alegere doar pentru că era mai comodă pentru el.

A doua mare dezamăgire a venit din partea “opoziției”. Să nu faci nicio propunere de prim ministru este ca și cum nu te-ai duce la vot și apoi te-ai plânge că vrei drepturi și respect. Dacă în momentul “t” și-a dat demisia Tudose, în momentul t+0.00001 ar fi trebuit să vină propunerile opozițiilor. Toate atenția ar fi trebuit mutată de la luptele interne din PSD către minunatele propuneri făcute de opoziție.

Știu că PNL-ul are numai oameni cu carisma unui dulap de scule, dar măcar ar fi putut să plătească pe cineva carismatic. Uite, de exemplu ar fi putut să-l angajeze pe Smiley pe post de propunere de premier.

Băsescu nici măcar nu este în discuție și tot și-a găsit loc să lanseze niște replici acide. Per total, mi-a lăsat impresia că s-a agitat mai mult decât Iohannis pe această temă. Serios, e trist dacă am ajuns să regretăm discursurile lui Băsescu.

Sursă foto: Facebook Vlad Petreanu

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Nu mă deranjează că Iohannis a acceptat propunerea PSD, ci felul în care a făcut-o

  1. Andrei

    Putea sa ceara o alta nominalizare, nu caricatura asta……cred ca si psd-isti au ramas surprinsi.Nu cred ca se asteptau la asta.

    Reply
  2. Sangeorzan

    Omul atat poate, ce n-ai inteles?
    Opozitia practic nu exista.
    Si care “am ajuns sa regretam discursurile,,,,” poate regreti tu, pa persoana fizica basista, deci nu generaliza, mai basistule notoriu!!

    Reply
  3. C

    Iohannis a fost parte activa din USL, adica alianta PNL-PC/PSD care l-a pus pe Ponta premier.

    Dincolo de decizie, atitudinea lui e de non-combat; in loc sa castige imagine, a pierdut.

    Cat despre Base, omul arata ca e un politician mult peste penibilii din parlament.

    Reply
  4. dax

    Qm draq ajung la conducere cei mai prosti dintre ciudatii .ro-ei! Nu’mi revin help. Si eu sunt ciudat dar nici chiar asa si nu ma bag cu cizmele in fatza.

    Ati fi vrut voi psd-istilor ca entitateA Iohannis sa se opuna ati fi gasit iar motive de…
    Nici nu avea la ce sa se opuna lol, daca e asa cum arata… posibil totusi sa fie vreo iluzie optica sau holograma ca tare nereusita e, ar trebui sa pice singura in cel mai scurt timp, mai bine singura ca sa vada toti ce ne serveste pds.

    Reply
  5. dax

    Digi Viorica Dancila, desemnata premier
    24 femeia nu era vaccinata si avea si alte afectiuni

    Reply

Spune-ți și tu părerea: