Nu știu ce să fac în astfel de zile libere

By | August 15, 2019

Întotdeauna mi se pare nasol când nu mă uit bine pe calendar la începutul anului și mă “trezesc” cu astfel de zile libere în mijlocul săptămânii. De exemplu eu săptămâna trecută am realizat că azi este liber. Primul instinct este să mă oftic că nu am luat-o în calcul pentru un city break. Ar fi mers perfect o vacanță de joi până luni-marți.

Apoi zic: “Știu! Hai la mare (sau la munte)!”. Și mă apuc, fac două calcule scurte și rezultă că aș sta o zi pe drum ca să mă bucur de două-trei zile de “relaxare”, alături de toate populația României. În cazul acestor sărbători mi se pare că se simte cel mai mult lipsa de infrastructură a țării. Totul se aglomearează până în punctul în care devine inconfortabil. De la șosele până la stațiuni și orice loc care poate fi populat. Herăstrău, Cișmigiu, Therme, Parc Aventura, Paradisul Acvatic. Orice.

Așa că … nu știu ce să fac.

De regulă, ca să nu lucrez și în zi liberă propun o ieșire la restaurant sau popcorn și film seara. Doar că apoi simt că mi-am irosit ziua degeaba.

Sunt curios ce fac ceilalți oameni, acei “party starters” într-o zi liberă apărută pe neașteptate.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Nu știu ce să fac în astfel de zile libere

  1. Revo Post author

    Am dormit mai mult, m-am dus la sală, am făcut cumpăraturi, am desigilat și pus în funcțiune frigiderul nou. It was a fine day for science.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: