Nu vreau sa imbatranesc in tara asta

By | November 14, 2011

Saptamana trecuta a trecut pe langa mine un batran care plangea in hohote. Cu sughituri, ca un copil mic. Exclus varianta sa fi fost beat pentru ca se tinea foarte bine pe picioare si mergea drept. De atunci nu pot sa-mi scot imaginea din minte.

Mi se pare ca surpinde starea actuala a pensionarilor. Ma indoiesc ca o sa se schimbe ceva. Daca nu fac niste bani ca sa am eu grija calumea de mine si de cei apropiati, ma car de aici.

Intre timp ei ingheata pensiile si salariile.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Nu vreau sa imbatranesc in tara asta

  1. parerea mea

    nu vreau sa te sperii, dar poate deveni si mai rau.
    de ex sa nu mai avem pensii deloc. ai observat ca nimeni nu se plange, nimeni nu zice nimic, toti se fac ca nu vor imbatrani niciodata?
    poate omul in cauza patise ceva independent de valoarea pensiei. batranii nostrii abia asteapta sa moara, batranii lor se plimba prin lume si ne fac tigani.

    Reply
  2. ReVoLuTiOn Post author

    Am luat in calcul si asta, bineinteles. Poate ar fi fost mai bine daca spuneam “batrani” in loc de pensionari. Doar ca am vrut sa leg articolul de stire.
    Ideea de la care am pornit este ca omul ala face o imagine per total a batranetii in tara asta. Eu nu ma plang decat daca exista alternative. De exemplu, o sa aleg sa-mi platesc taxele si impozitele in alta tara.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: