O idee pentru un telefon la 500 de lei

By | March 30, 2015

De cele mai multe ori acesta este pragul financiar pe care și-l impun cei care trebuie să-și cumpere un telefon nou, dar cărora nu le pasă neapărat ce altceva face, atât timp cât poți vorbi la el.

Atunci când trebuie să-i recomand unui om ceva la acest preț, îmi este mai greu decât în cazul unui vârf de lance. Pentru că acolo sunt 3-4 alegeri, pe când aici sunt zeci de telefoane care gravitează în jurul sumei de 500 lei. Mereu recomand ceva cu inima îndoită, pentru că astea apar ca ciupercile după ploaie și nu poți să le testezi pe toate ca să știi căruia i se umflă bateria sau care crapă când îl strâng în mână mai tare.

Dar de prin toamna anului trecut Karbonn Sparkle V mi se pare o alegere bună. Asta pentru că face parte din programul numit Android One, încercarea celor de la Google de a oferi un smartphone ieftin pentru țări emergente. Şi mă gândesc că au studiat ei bine specificațiile și producătorii înainte să colaboreze cu unul. Plus că poate au și niște standarde pentru calitate.

Specificațiile sunt medii, are totuși dual sim și 1 GB RAM, majoritatea au 512 MB RAM pe segmentul acesta. Dar dacă nu poți avea telefonul cu cele mai bune specificații, măcar să ai pe el cel mai nou sistem de operare. Şi o experiență nealterată, evitând problemele generate de multe ori de software-ul producătorului.

Sper să continue programul Android One.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: