O noapte la IKEA

By | August 25, 2014

Ştiți că IKEA are uneori tot felul de idei inedite de promovare. În 2011, au scos câte o reclamă la câte un produs nou în fiecare zi timp de un an. Apoi au umplut un magazin cu 100 de pisici timp de o noapte. Ca să arate că nu doar oamenii sunt locuitorii unei case. Mă întreb ce au făcut cu mobila după.

Acum IKEA Australia s-a gândit la altceva. Au făcut un parteneriat cu airbnb și au pus-o de un hotel. Poți petrece o noapte în una dintre cele 3 “camere” (Modern Elegance, Inner City Living, Rustic Charm) dintr-un magazin IKEA din Sidney. Dacă plănuiți o excursie la 2 pași, în Australia, puteți aplica aici. Plus că scrie că ești trezit dimineața într-un mod remarcabil. Iar eu am o imaginație bogată de fel.

Pe mine chiar m-ar încânta ideea de a dormi într-un magazin IKEA. Bine, aș fi fericit și dacă m-ar lăsa cineva într-un hypermarket peste noapte, să-mi fac de cap. Am mai zis asta.

Şi mă gândeam magazinul din orașul nostru este chiar lângă aeroport. Au atât spațiu acolo, mă gândesc că n-ar fi o idee așa proastă. Ce zici IKEA România, te bagi? 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “O noapte la IKEA

  1. Giotto

    Ai vrea sa incerci una dintre casutele de doar cativa zeci de metri, nu-i asa? Daca stau sa ma gandesc bine, si eu as face-o. In definitiv, chiar daca te poti aseza pe paturile si scaunele de acolo si in timpul programului, parca te-ai simti mai bine fara harmalaia din jur. Apoi incercarea de-o noapte se poate concretiza intr-o transformare a actualei sau viitoarei case dupa principiul IKEA: organizare pe verticala.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: