Of mă Neșule …

By | September 14, 2011

Sunt putini jucatori a caror evolutie am mai urmarit-o dupa ce au plecat de la Steaua. Printre ei se afla si Mihăiță Neșu. Daca ar fi sa fac o lista cu jucatorii de fotbal care m-au impresionat Neșu ar fi fost pe lista inca de cand era la Steaua. Pentru modul in care punea osul, pentru daruire, pentru dorinta de a castiga, pentru modul in care se sacrifica pe teren ptr. echipa. Nu l-am vazut niciodata sa se menajeze.

Cand a suferit accidentul ala de la antrenamente, n-am vrut sa cred. N-am vrut sa cred ca o sa fie asa de urat. Din cauza asta nici nu am scris atunci. Pentru ca il stiam un om tare, credeam ca se va face bine in 2 timpi si 3 miscari. Asta pana astazi, cand am citit astazi interviul lui Tolontan. Cred ca am oftat in continuu cat timp l-am citit. M-a intristat atat de mult incat am simtit nevoia sa impartasesc chestia asta, nu stiu de ce. Ca si cum te-ai spovedi.

Dar in continuare nu cred. Un om cu gandirea lui nu poate fi afectat fizic. Atat timp cat mentalitatea a ramas buna, a castigat. Sunt convins ca al lui va fi cazul ala de vindecare miraculoasa cu puterea autosugestiei. Si in continuare astept .. ca si el.

Daca ar fi sa fac o lista complet diferita, cu oameni deosebiti din toate domeniile,  acum Mihăiță Pleșan ar fi si pe lista aia. Ar fi pe orice lista cu exemple de luptatori.

Respect Neșu.

P.S: Dupa recuperare va trebui s-o ia usor de la inceput. Asa ca d-abia astept sa-l vad in tricoul Stelei.

credit  foto

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Of mă Neșule …

  1. Popovici Liviu-Mihai

    super articol despre un mare om care a invins moartea si care ne arata cum trebuie sa luptam mereu.Sper intr-o posibila revenire la Steaua deoarece modul sau de joaca nu prea il mai regasim astazi.

    Reply
  2. Florin

    E tare bisonul sunt sigur ca e un mare luptător si situația lui se va ameliora! Mihai suntem cu tine! Pana la capăt!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: