Prima ofertă convergentă cu beneficii pentru clienții Vodafone și UPC

By | September 17, 2019

Iată că Vodafone și-a făcut curaj și a lansat prima ofertă convergentă (telefonie mobilă, cablu TV și internet) de după achiziția UPC. Campania, denumită “Împreună”, vine cu beneficii împărțite pe trei categorii: pentru clienții deja existenți ai Vodafone, pentru clienții UPC și pentru clienții ambilor operatori.

Pentru clienții Vodafone și UPC

Aceștia vor primi trei luni gratuit de internet pe mobil, acces la pachetul TV Premium din aplicația Vodafone TV, disponibilă în App Store și Google Play și acces la canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD, în intervalul 17 septembrie – 16 octombrie 2019.

oferta Vodafone si UPC 2019

Pentru clienții UPC

Clienții UPC vor primi 100 GB internet mobil și router inclus, 100€ reducere pentru orice smartphone cu abonament Vodafone și acces la canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD.

oferta vodafone upc septembrie 2019

 

Pentru clienții Vodafone

Cei care sunt deja clienții operatorului roșu primesc gratuit timp de o lună internet mobil nelimitat la viteză 4G și acces la pachetul TV Premium din aplicația Vodafone TV, disponibilă în App Store și Google Play. Pentru a activa beneficiile, clienții trebuie să acceseze această pagină.

Toate detaliile le puteți găsi pe pagina impreuna.vodafone.ro, iar campania prevede beneficii și pentru clienții business, despre care se găsesc detalii la https://www.vodafone.ro/business/impreuna. Oferta pentru clienții corporate UPC chiar mi se pare demnă de luat în calcul:

Ca să fiu sincer, mă așteptam la mai mult de la această primă ofertă comună Vodafone + UPC. Mai ales în condițiile în care Vodafone este ultimul operator care a ajuns la petrecerea triple play (după Digi, Orange și Telekom), i-ar fi trebuit niște oferte imbatabile pentru a putea convinge clienții să meargă all in pe mâna lor. M-aș fi așteptat la o strategie de genul “vino la noi cu toate serviciile și îți dăm un TV / consolă / telefon / trotinetă / ceva gratis.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: