Oferta de vară Orange: 4G pentru toate abonamentele

By | July 10, 2014

Acesta este un exemplu bun de “așa începe”. Oferta de vară de la Orange introduce internetul la viteză 4G în toate abonamentele și reduceri la telefoanele 4G. Începând de astăzi, toți clienții care activează sau reînnoiesc un abonament (nu se menționează perioada contractuală) vor avea acces la o conexiune cu viteză de 30 Mbps download și 15 Mbps upload.

Sigur, nu este 4G-ul (aproape) pur. Pentru cel care urcă la viteze de 60-80 Mbps încă se plătește taxa de 2€. Dar măcar vă puteți mândri cu indicatorul “4G” deasupra barei de semnal și viteză mai mare. Iar Orange scoate la rodaj infrastructura nouă.

După cum spuneam, este un început bun. Probabil Vodafone se va simți obligat să ofere și el ceva în schimb. Așa timid am ajuns și la 1000 de SMS-uri, 1000 de minute în rețea sau 1000 Mb trafic.

Şi ca să închei într-o notă amuzantă, aștept să apară informația și pe Ziarul Financiar: “Anunțul Orange România! Afectează toți abonații!”

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Oferta de vară Orange: 4G pentru toate abonamentele

  1. mihai

    Apare mai întâi pe gindul.ro, apoi si pe ZF. Din cauza acestor titluri nu ii mai citesc. Vis-a-vis de oferta Orange, era frumos sa se aplice ai pentru abonamentele abia prelungite 🙂 Zic si eu…

    Reply
  2. revo Post author

    Ah, ce nasol, tocmai l-ai prelungit? Cred că poți să suni la ei și să te indignezi puțin.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: