Oferte bune de la campaniile eMAG din mai

By | May 1, 2019

Pentru că zilele acestea am fost mai liber, am avut timp să parcurg cap-coadă oferta eMAG de 1 mai. M-am uitat și pe “Reduceri de MAI mare dragul” și peste “Electronic Days”. Așa că am făcut o listă cu produse care mi se par la un preț bun și cu produse pe care le folosesc și le recomand:

Bratara fitness Huawei Band 3 Pro, GPS, HR – 450 lei – Este cea mai subțire și mică brățară de pe piață care poate monitoriza și pulsul. Singura problemă este că pe modul workout nu înregistrează puls mai mare de 139 bpm dacă nu e activată monitorizarea continuă a pulsului. Cred că-i o problemă de soft.

Boxă inteligentă Google Home mini, negru – 190 lei – Un gadget mai mult pentru divertisment și uneori util. Este la prețul standard de “reducere”.

Casti audio Sony WH-CH500L, Wireless, Bluetooth, NFC, Albastru – 174 lei – La acest preț, cred că sunt cele mai accesibile căști wireless de brand.

Aspirator de mână Star-Light APC-1340G – 95 lei – Foarte util dacă vrei să aspiri doar câteva firimituri, fără să scuturi toată fața de masă. Sau pentru câteva fire de păr, resturi de chips-uri șamd. Folosim unul de la Bosch de vreo 3 ani iar acum am cumpărat unul și pentru ai mei.

Televizor LED Smart Sony BRAVIA, 139 cm, 55XF7005, 4K HDR Ultra HD – 2780 lei – E un preț bun pentru un Smart TV de asemenea dimensiune de la Sony. Totuși, îl mai găsiți și la alte magazine la acest preț. Există și unul mai mic și mai ieftin în ofertă, de 123 cm.

Laptop Lenovo V330-15IKB – 2.940 lei – M-am uitat pe toată oferta de laptopuri și acesta pare oferta cea mai ok pentru un laptop echilibrat. Are și procesor ok, și SSD, și 8 GB RAM, și placă video dedicată.

Monitor Gaming LED VA Lenovo 21.5″, Full HD, Freesync – 450 lei – Un monitor decent din gama de jos, care la 450 lei are și Freesync.

Monitor Gaming 24″ LED BenQ ZOWIE XL2411P – 940 lei – Dacă vreți mai degrabă un monitor de gaming decât de diagonală mare, reducerea este bună.

Solid-State Drive (SSD) Kingston UV500, 240GB – 170 lei – Un preț ok. L-am văzut la mai multe campanii la acest preț.

HDD extern Seagate Backup Plus Portable, metalic, 4TB – 510 lei – Raport bun între preț și cantitate de stocare.

Card de memorie Toshiba M203 MicroSDXC 128GB – 141 lei – Prețul e bun, brandul e bun. Vedeți însă că nu-i vândut de eMAG, iar livrarea se face în 7 zile.

Boxe Logitech 5.1 Z506, 75W RMS – 335 lei – Un sistem 5.1 pentru PC, care are și bass-ul un pic peste măsură.

Aspirator de geamuri Leifheit – 200 lei – E prima dată când văd așa ceva în oferta eMAG. Însă mi-a atras atenția numărul mare de review-uri pozitive. Mă tot gândesc dacă să cumpăr și eu unul sau nu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Oferte bune de la campaniile eMAG din mai

  1. The Gadgetist

    Pentru mine Google Home Mini este mai mult utila decat pentru divertisment. Am vazut-o la 150 cel mai redus pret, recent era pe la 170, dar de obicei 190 🙂
    Am aspiratorul de geam de la Leifheit de vreun an. A fost la un moment dat la 150 lei la flash deals. E bun, dar nu te scapa complet de lucru manual. Daca esti interesat pot sa-i fac un review 😛

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu am găsit un review bun în limba română pentru acest gen de produs. Doar zic 😀

Spune-ți și tu părerea: