Parcă berea fără alcool e mai ok dacă nu o bei forțat de împrejurări

By | October 26, 2019

Recent s-a lansat și Carlsberg fără alcool. Am încercat-o și eu. E ok dacă nu ai pretenția să aibă gust 1:1 cu berea cu alcool. Tot e un pic dulceagă, dar parcă are un gust mai puternic. Aș zice că-i mai bună față de ce am gustat până acum (cu mulți ani în urmă).

Totuși, am constatat altceva. Berea fără alcool e foarte ok dacă nu o bei forțat de împrejurări. Dacă o bei pentru că ești “tipul ăla care a venit cu mașina”, parcă are gust și mai nasol. Eu am avut câteva sticle de Carlsberg în frigider și le-am băut în câteva seri în care voiam altceva în afară de apă. Carbogazoase nu bem, alcool parcă nu voiam, că eram obosit și m-ar fi trimis direct la somn. Concluzia după câteva seri la rând: not bad!

carlsberg fara alcool

Și în final, totul a culminat cu o excursie la munte week-end-ul trecut, în care deși nu conduceam eu, am ales să beau o bere fără alcool. Nu știu de ce. Poate pentru că era prânz și nu voiam să mă moleșească, poate din solidaritate față de șofer. Sau poate că gustul nu mai este așa de rău.

Cine știe, după ce trimitem câțiva oameni pe Marte poate reușim să facem și o bere fără alcool care să aibă gust identic cu cea normală.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: