Patek Philippe: 5 ceasuri care costă mai mult decât un Bugatti Veyron

By | August 24, 2014

Bloomberg a făcut topul celor mai scumpe 5 ceasuri de la Patek Philipe vândute la licitație. Fiecare ceas în parte costă mai mult decât un Bugatti Veyron. Patek Philipe, deși este considerată cea mai prestigioasă manufactură de ceasuri din lume, nu este atât de cunoscută în România. Probabil și din cauză că nu sunt atât de multe replici pe piață, așa cum sunt în cazul Hublot și Breitling.

Cel mai scump ceas (de buzunar) a fost comandat în 1933 de un bancher celebru din New York. Manufactura elvețiană a lucrat timp de 3 ani la el. Tot Patek Philippe deține recordul și pentru cel mai scump ceas de mână vândut vreodată. E #2 în videoclipul de mai jos. Obsevați cât de puțin s-a schimbat designul din anii ’40 și până astăzi.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Patek Philippe: 5 ceasuri care costă mai mult decât un Bugatti Veyron

  1. Giotto

    Da, acestea sunt ceasuri adevarate. Nu-mi par a fi rafinate ci mai degraba complicate. Probabil ca de aici si pretul imens, dincolo de pozitionarea producatorului drept unul de lux. Ma intreb oare, proprietarii lor le poarta in viata de zi cu zi? Sau macar la vreun eveniment? Sau le-or fi tinand ascunse in seifuri?

    Reply
    1. revo Post author

      Sunt extrem de rafinate. Cei care le cumpără le cumpără pentru colecție de obicei, le țin în cutii speciale, nu le poartă. Unele au fost răscumpărate chiar de către muzeul Patek Philippe.

Spune-ți și tu părerea: