Patru site-uri care au oferte de Black Friday-ul chinezesc

By | November 9, 2018

Dacă sunteți amatori de “chinezării”, pe 11 noiembrie este Single’s Day, echivalentul chinezesc pentru Black Friday. Reducerile încep la ora 9 de dimineață (ora noastră), iar cele patru site-uri pe care vă recomand să le verificați sunt GearBest, Banggood, Geekbuying și AliExpress.

Eu de pe GearBest am comandat cele mai scumpe produse și n-au fost niciodată probleme. Dacă produsul pe care îl comandați are valoare mai mare de 10$ sau vine într-o cutie mai mare, vă recomand să adăugați la costul produsului și TVA-ul, care se aplică uneori în funcție de un algoritm secret al Poștei Române. De asemenea, durata de livrare este de aproximativ trei săptămâni.

Ce am comandat eu până acum de pe Gearbest?

În fine. M-am uitat la lista de comenzi de pe GearBest și m-a luat durerea de portofel. Anul acesta mă mănâncă palma să comand un aspirator Roborock S55. Să vedem.

Dacă mai găsiți oferte bune în cursul zilei, lăsați un link în comentarii 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Patru site-uri care au oferte de Black Friday-ul chinezesc

  1. Adrian Dabuleanu

    Cum mai e cu taxele vamale pe gearbest? Nu am mai comandat de mult. La un moment dat venea prin europa si nu aveai taxe, dar parca s-a schimbat sau parca faceaua astia de la posta gura si tot te puneau sa platesti.

    Reply
    1. Revo Post author

      Tot la noroc este prin Poșta Română. Dacă bifezi “priority shipment” vine prin curier și nu mai plătești taxe vamale.

    1. Revo Post author

      Chiar modelul ăsta l-am comandat eu sâmbătă (eu am dat 380$ pe el, dammit! :)) Este mai ieftin din cauză că este versiunea “chinese”, care nu are marcaj CE, are setată limba în chineză și mi se pare că trebuie să i-o schimbi tu. În realitate este și mai ieftin pentru că chinezii nu plătesc atât de multe patente dacă declară că este produs pentru piața din China.

Spune-ți și tu părerea: