Philips a inventat un dispozitiv pentru a face somnul mai ușor

By | September 4, 2018

Uitându-mă peste lansările de la IFA Berlin, mi-a atras atenția Philips SmartSleep. Este o bentiță cu sleep-tracker integrat, care emite sunete de frecvență joasă, pentru a amplifica undele cerebrale responsabile pentru somnul adânc. Dacă vi se pare că sună complicat, stați să vedeți cum se folosește:

În realitate, cred că totul ar deveni un automatism, dar clipul zici că-l face în mod deliberat să pară greu de folosit. Dar hey, din cauza asta îmi place mie Philips. Pentru că au curajul să scoată pe piață astfel de ciudățenii.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Philips a inventat un dispozitiv pentru a face somnul mai ușor

  1. The Gadgetist

    Ce mi-a plăcut la Philips pe partea de somn este Wake up light. Am găsit funcții asemănătoare la becuri inteligente dar nu m-au multumit.

    Reply
    1. Revo Post author

      Wake up light mi se pare cam prea scump. Eu voiam să cumper niște becuri Philips Hue, tocmai pentru funcția asta. Le-ai testat?

    2. The Gadgetist

      La categoria becuri inteligente eu am luat pentru inceput un Flux Bluetooth Smart Led light bulb de pe Amazon. Acesta are o functie programabila de Gradual color change, dar nu e chiar ce trebuie. Il folosesc mai degraba ca lumina ambientala pentru birou.

      Am mai luat un Bec inteligent TP-Link LB130 care are un mod circadian , adica porneste si regleaza lumina in functie de rasarit/apus. Tot nu e ce trebuie pentru ca se intampla mult prea lent si nu e customizabil.

      Cred ca pana la urma tot la Philips Hue ajung, dar nu-mi place la ei ca imi trebuie baza aceea separata + pretul mare.

      https://goo.gl/2TbPdq

  2. Tatianaangel

    mda!!la problemele mele cu somnul ar merge insa cred ca e destul de scump

    Reply

Spune-ți și tu părerea: