Pierdut RADET. Îl declar nul

By | August 23, 2017

Este anul 2017. Am trimis roboți pe Marte, avem mașini autonome, iar medicina a avansat atât de mult încât operațiile se pot face de la distanță, de pe un continent pe altul.

În același an, RADET oprește timp de 3 zile alimentarea cu apă caldă în jumătate de București. Fără să fie în stare să anunțe “avaria” timp de 24 de ore. Fără să fie în stare să o rezolve 3 zile mai târziu. Am vaga impresie că singurul angajat de la RADET care lucrează este omul care vine din când în când și schimbă afișul de la intrarea în bloc. Ieri ne anunțau că se rezolvă până la ora 24.00. Noul termen este până în seara aceasta la 24.00. Am dubii.

Şi cam așa stă treaba cu RADET de la începutul anului. Când ți-e lumea mai dragă, te trezești că nu ai apă caldă. Am ajuns să facem baie pe principiul: “facem acum, că mai încolo nu se știe…”.

Nu știu alții ce părere au, dar eu parcă presimt un faliment. Încep să cred că RADET este de fapt un singur nene, care se plimbă de colo prin București și mai închide câte un robinet, mai deschide un altul.

Între timp, poate vreți să vedeți cum arată un formular de debranșare. Noroc că la noi nu trebuie să semenze decât un singur vecin.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Pierdut RADET. Îl declar nul

  1. Catutzi

    Cine te-a pacalit ca da drumul in seara asta? Ca pe situl radetului e 24.08 ora 24

    Reply

Spune-ți și tu părerea: