Piese Auto ? De unde ?

By | April 25, 2012

Saptamana trecuta imi trebuiau cateva piese pentru noul monstru al familiei. Nimic grav, un geam de la oglinda si o pompa pentru spritiera de la parbriz. Cum la Serus imi cereau 300 lei pentru inlocuit pompa aia nenorocita am purces la a suna la singurele 3 magazine de piese auto pe care le stiu pe derost. Fara sa vreau, am facut si un top, comparand serviabilitatea omului de la celalalt capat al firului dar si preturile.

Prima data am sunat la ELIT in Drumul Taberei. I-am spus omului ca as dori informatii despre “niste piese pentru Renault Megane”. M-a intrebat clar: “va intereseaza si alte indicative ?” Eu nu am inteles asa ca l-am pus sa mai repete odata. Vizibil deranjat, a repetat. Iar eu i-am raspuns: “Ma nene, nu stiu ce-s alea indicative, eu vreau niste piese de Megane, clar ?” A urmat un oftat grav si apoi dintr-o mila combinata cu scârba m-a intrebat ce piese vreau.  95 lei pompa.  Oglinzi nu mai aveau, mi-a marturisit cu mandrie ca elemente de caroserie ptr. Renault nu mai comercializeaza. Si am terminat cu ELIT, cu mentiunea ca am fost la un pas de a-l trimite direct in indicativele de unde s-a nascut pe domnul de la telefon.

Apoi am sunat la Augsburg. Doamna de la telefon isi dadea silinta sa ma ajute, insa nu prea reusea. Ma rog, dupa jumatate de ora de asteptat, dupa momente ciudate de tacere si dupa ce i-am dat seria masinii, a razbit in lupta cu “aplicatia”. 105 lei pompa si 160 lei oglinda de Megane originala cu tot cu incalzire. Eu i-am zis ca nu e incalzita dar … “Daca mie in aplicatie asa imi apare” … nu aveam cum sa ma contrazic cu ea, nu ? Bun, dupa 30 de minute am terminat (si chiar nu m-a deranjat sa astept atat pentru ca tanti chiar era binevoitoare si politicoasa). Apoi m-am dus si am scos oglinda veche de pe masina. Nu era incalzita.

Am sunat si la Al Padrino. Scurt si la obiect: 35 lei pompa, 60 lei oglinda aftermarket. Intre noi fie vorba, au si cel mai bine pus la punct site. Stiam deja de pe site preturile dar am suant sa ma asigur.

Deci daca va trebuiesc niste piese, eu va recomand sa apelati direct la ultimii de pe lista. Cale lunga de la 300 lei la 35 lei, nu ?

Solutia finala ? 30 lei oglinda de pe Okazii si urmeaza sa scot pompa sa mi-o repar singur. Pentru ca pot.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Piese Auto ? De unde ?

Spune-ți și tu părerea: