Pitch Desk – Un fel de Cards Against Humanity pentru antreprenori

By | February 14, 2017

Ce ziceți de Tinder pentru pensionari? Sau de LinkedIn pentru pesediști? Airbnb pentru musulmani radicali? Toate sunt idei bune pentru startup-uri, doar că, nu știu de ce, încă nu s-a gândit nimeni să le monetizeze.

Pitch Desk este un joc de cărți în genul Cards Against Humanity. Se pune o carte cu un brand celebru pe masă, iar apoi jucătorii trebuie să folosească una dintre cărțile din mână, pentru a crea o afacere ridicolă. Ba mai mult de atât, trebuie să creeze și un pitch pe care trebuie să îl susțină. În locul Card Czar-ului este un investitor, care trebuie să aleagă în ce startup să arunce cu banii.

L-am găsit pe Kickstarter, și ideea m-a distrat atât de tare încât am ajuns să scriu acest articol. Cred că m-a atras din cauză că acum toți copiii antreprenori-wannabe au pretenția că inventează noul Uber sau noul Airbnb, ajungându-se de multe ori la rețete de genul celor din primul paragraf.

Campania pe Kickstarter a fost deja finanțată cu mai mult de 50.000$ și mai durează încă 2 zile, în caz că aveți 25$ în plus pentru joc. Dacă nu, nu e problemă. Tipii l-au pus și gratis undeva în partea de jos a paginii. Trebuie doar să downloadați un .pdf, să printați și să decupați.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: