Plata cu cardul este disponibilă în două piețe din București

By | November 2, 2019

Iată o știre care m-a luat prin surprindere. În două piețe din București se poate plătit cu cardul. Anticipam că se va întâmpla acest lucru la un moment dat însă ca estimare de timp aș fi poziționat acest eveniment undeva după colonizarea Marte. Poate undeva la egalitate cu inaugurarea autostrăzii Pitești – Sibiu și a metroului din Drumul Taberei.

Dar să revenim. Plata cu cardul este disponibilă în Piața Matache și Piața Domenii, ambele din Sectorul 1. Proiectul este inițiat de Asociația Administratorilor de Piețe în colaborare cu MasterCard și Patria Bank. S-au montat câteva POS-uri, urmând ca procesul de montare să se reia la primăvară.

Și mă aștept ca POS-urile în piețe să se extindă. Cei de la MasterCard declară că la Sibiu s-a început mai din timp și acum deja este cerere mare de POS-uri.

Lăsând gluma la o parte, e de bine. Fără să vreau am eliminat din obiceiurile mele de consum foarte mulți comercianți care nu oferă plata cu cardul. Pur și simplu sunt din ce în ce mai rare momentele în care am cash în buzunar. Și a devenit ciudat când mai ajung pe undeva unde mi se spune că “nu se poate cu cardul…”.

Cine știe, poate așa vom merge mai des în piață. V-am spus că în mai am fost în Obor și a fost amuzant.

Sursa: Adevărul

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: