Playere auto: Sony A40UI nu e cine știe ce

By | January 14, 2016

Sony A40UI este un player auto care acum este la promoția Sony de la benzinăriile MOL. Noi l-am avut pe mașină de anul trecut și acum am renunțat la el pentru ceva mai bun.

Părerea mea este că majoritatea produselor din ofertele astea cu puncte au câte o hibă, așa că iată ce ar trebui să știți dacă vreți să-l luați:

1) Butoanele de skip/seek sunt poziționate foarte prost acolo sub butonul de volum. Efectiv nu ai cum să dai seek fără să fii nevoit să te uiți la player. Lucru enervant atunci când conduci.

2) Are doar 4 butoane de memorie pentru posturile radio, poziționate și ele foarte prost. De multe ori am apăsat pe AF/TA în loc de butonul 1 sau pe DSPL în loc de butonul 4. Nu știu de ce are doar 4 memorii pentru radio, costau chiar atât de mult 2 butoane în plus?

sony-a40ui-6

3) Cel mai enervant lucru. Playerul are probleme cu posturile din memorie. Când apeși pe unul din butoanele [1-4], comută pe postul respectiv de radio pentru câteva secunde, apoi mută el automat pe alt post. Am încercat să mă uit prin setări să văd dacă sare automat pentru că găsește un post radio cu emisie mai bună, n-am găsit.

Drept urmare, am cumpărat un player JVC pentru care am impresia că am plătit prea puțin pentru ce știe să facă. Calitate audio mai bună, USB, AUX, Bluetooth player, aplicație pe telefon, recunoaștere vocală, microfon. Vreți să-i fac un review?

P.S: Probabil știți că găsiți playerul Sony din oferta MOL și la eMAG. E periodic la reducere și este cam la același preț ca la MOL. Fără puncte. Mai bine vă orientați către altceva dacă țineți neapărat să cheltuiți punctele.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Playere auto: Sony A40UI nu e cine știe ce

  1. Mihai

    Ar merge un review pentru player-ul tău, mai ales pe partea de comunicare cu telefonul /aplicații din telefon.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: