Playstation VR se lansează în România pe 21-22 ianuarie la Impact Hub

By | January 18, 2017

Iată un eveniment la care puteți merge în week-end. Pe 21 și 22 ianuarie, sâmbătă și duminică, între orele 10 și 19, la Impact Hub București, etaj 2, se lansează Playstation VR în România. Vor fi 10 titluri disponibile la fața locului, iar voi puteți testa sistemul.

De când m-am jucat mai pe îndelete cu HTC Vive la Gateway VR și am văzut câte jocuri sunt disponibile, m-am convins că sistemele de VR nu mai sunt o utopie, ci un segment de piață. Așa că inclusiv eu aștept cu nerăbdare sistemul de realitate virtuală de la Playstation. Mai ales că este mult mai acceptabil ca preț în comparație cu Oculus Rift sau HTC Vive. Pe lângă asta, are avantajul că se conectează la consolă, așa că nu va trebui să faci upgrade la PC ca să îl poți folosi.

M-am uitat și la jocuri și sunt entuziasmat. RIGS, Eve Valkyrie, The London Heist, Battle Zone, toate par genul de jocuri pe care le vreau.

După evenimentul din week-end, Playstation VR va fi disponibil oficial în magazine începând cu 24 ianuarie. Însă puteți face deja precomandă la eMAG.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: