Poate că este momentul ca studiourile clasice de filme să se gândească mai serios la un parteneriat cu Netflix

By | October 6, 2020

Toamna aceasta ar fi trebuit să apară câteva filme destul de așteptate, dar se pare că nu va fi așa. No Time To Die a fost amânat din nou, cu noua dată de lansare pe 2 aprilie 2021. Warner Bros a amânat Dune pentru 1 octombrie 2021, Black Widow pentru 7 mai 2021. The Batman cu Robert Pattison a fost amânat pentru 2022 (nu că i-ar păsa cuiva).

În ritmul acesta, când se vor lansa, nu vor mai exista cinematografe în care să ruleze. Și aici se văd două probleme ale industriei clasice. În primul rând, s-au încăpățânat să nu facă trecerea la video on demand și inițial chiar le-au pus bețe în roate serviciilor de streaming. Acum parcă ar fi fost mișto să aibă și ei un parteneriat, dacă nu propria lor platformă de streaming, nu?

În al doilea rând, mi se pare că în continuare se încăpățânează să se agațe cu dinții de o lansare clasică în sălile de cinema. Sigur, cu toții ne-am dori asta, dar când o s-o facem? Când Scarlett Johansson va avea 50 de ani?

Pe partea cealaltă a baricadei lucrurile merg binișor. Trei show-uri îmi plăceau foarte mult pe Netflix. Final Table, The Chef Show și Somebody Feed Phill. Final Table s-a terminat, dar The Chef Show a scos episoade noi și Somebody Feed Phill urmează să lanseze un sezon nou în octombrie. Nu se compară cu anvergura unei producții cinematografice, dar demonstrează că pentru Netflix viața merge înainte.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Poate că este momentul ca studiourile clasice de filme să se gândească mai serios la un parteneriat cu Netflix

    1. Revo Post author

      Păi d-asta ziceam că mai degrabă ar trebui să facă un parteneriat cu Netflix. Eu plătesc deja la 2 servicii de streaming video. Poate aș mai plăti unul dacă ar fi un preț mai mic decât la primele două și dacă mi-ar oferi acces la toate filmele de la cinema la maxim două luni de la premieră. But this is never gonna happen.

Spune-ți și tu părerea: