Poate cu Divertiland

By | July 25, 2012

Marele Terra Park s-a dovedid pana la urma un mic rateu. De cand s-a deschis functioneaza in proportie de 50% si e mai mult pentru cei mici. A da … si intrarea costa 50 lei.

Dar ar mai fi o sansa. Se pare ca la km 13 pe A1, pe langa Fashion Fail House Outlet se produce un parc acvatic. Parcul are de toate, inclusiv plaja cu valuri, mai multe detalii sunt pe apropo.ro si niste poze pe b365. Toboganele alea chiar par amenintatoare cand le privesti de pe A1. Se numeste Divertiland , trebuia sa se deschida in iulie 2011 dar au amanat deschiderea ptr. anul asta. De data asta sunt sigur ca se deschide ptr. ca am primit un pliant la metrou. Ma rog, cel putin o parte din el. Partea cu plaja.

Mie nu prea imi plac lansarile astea pe bucati. Plus ca lansarea vine cam tarziu in vara, cam spre sfarsitul sezonului. Nici filmuletul de prezentare nu pare el prea rasarit. Parca am dubii ca o sa reziste. Ma rog, sper sa faca ceea ce Waterpark n-a reusit. Sa ma faca sa-l vad. Mi-ar parea rau sa se duca “pe apa Sâmbetei”.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: