Poate vreți un Lamborghini fals…

By | July 18, 2019

Am pornit de la o știre pe Digi24 în care poliția a descoperit o “fabrică” de Ferrari și Lamborghini false. E mult spus fabrică, pentru că proprietarii garajului erau un bărbat și fiul său. Apoi am găsit mai multe clipuri pe YouTube.

Băieții de mai jos de plimbă prin Londra și găsesc un o Toyota deghizată în Murcielago:

Iar tipul ăsta motivațional povestește cum a comandat el un Lamborghini fals. Motor de Hellcat, scaune de Pontiac, etriere de la un Ford. Și așa s-a născut un Gallardo:

Deci practic chestia asta e un fel de afacere. Ce mi se pare interesant este că prețul unei replici este între 25.000 de dolari și 43.000 de euro (cum sunt cele din Brazilia). Întotdeauna m-am întrebat care sunt clienții unor astfel de combinații? Ai 43.000 de euro, ai putea să-ți iei un BMW Seria 4 de toată frumusețea sau ceva mult mai exotic la mâna a doua. Și cu toate astea tu alegi o replică de Lamborghini?

Pe cine vrei să impresionezi? Oare îți recuperezi investiția de pe urma câștigului de imagine? Poate dacă ești speaker motivațional așa convingi lumea că ai succes. Sau poate agăți mai multe tipe în club, habar n-am. Și partea cea mai interesantă… ce faci când cineva se prinde că nu-i autentic? “N-am știut, am luat-o de pe OLX…

Singura explicație pe care o pot găsi este că astfel de mașini se fac cadouri în contul uneor datorii, cum se întâmplă cu ceasurile. Ai să-i dai 350k lui Ricardo pe cocaina aia de ți-a livrat-o acum trei luni și nu ai banii? Îi faci cadou un Lamborgini de 43k și speri să nu se prindă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: