Poze din prima zi de Summer Well

By | August 14, 2016

Eu sunt obișnuit cu festivalurile orășenești, unde acțiunea se petrece pe asfaltul încins și nu prea ai unde să te ascunzi. N-am mai fost de mult la un festival de iarbă verde și mi-era dor. La Summer Well atmosfera e foarte relaxantă. Ai loc cât cuprinde să te plimbi pe domeniul Ştirbey, sunt copaci, e verdeață pe care te poți tolăni și e răcoare.

Dacă ajungeți pe la ora 16, găsiți și loc de parcare. E un pic de coadă la ridicarea cardurilor, în rest e ok. Foarte mișto ideea celor de la Orange de a împărți kit-uri cu baterii externe și cu rucsaci. Mie mi-au fost de folos ieri, că mă dusesem ca bucureșteanu’, cu o poșteuță mică și cu bateria la telefon pe jumătate.

Cred că cel mai interesant lucru pe care-l poți face acolo, și pe care vi-l recomand să-l faceți, ar fi o tură cu tiroliana care pleacă de la turnul de apă, trece pe deasupra lacului și se oprește pe undeva pe lângă scenă.

Apropo de atmosferă, îmi place că lumea era foarte relaxată și că rezonau foarte bine cu toate trupele, nu doar cu headlinerii. Frumos.

Câteva poze de ieri:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Poze din prima zi de Summer Well

  1. Giotto

    Deja am vazut cozi. Am ajuns alergic la cozi. Nu se poate fara cozi, la nimic? Am inteles ca sunt ceva autobuze care merg acolo sa dau si eu o tura maine.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: