Președintele potrivit pentru România

By | August 28, 2014

Ponta este în continuare candidat pentru locul I în topul: “cel mai rău lucru care i s-a întâmplat României vreodată”. Şi aș vrea să știți că am inclus printre candidați cumtremurul din ’77, comunismul și cele două războaie mondiale. Problema este că la alegerile prezidențiale nu mi se pare că are contracandidați serioși. Spre deosebire de celelalte alegeri, în care se dădea o luptă 1:1 între două personalități, aici este o luptă dezechilibrată între Ponta și alți candidați mai mici ca popularitate.

Intrarea în cursă a lui Iohannis mi s-a părut forțată, împinsă de la spate, fără pregătirile care durează de regulă ani de zile în fundal. Nu a fost până acum persoana care să iasă în față să vorbească, așa că alegătorii nu știu ce să se aștepte de la el. Elena Udrea are încă reputația de blondă iar Monica Macovei mi se pare mai degrabă potrivită pentru Ministrul Justiției, procuror sau călău – ceva de genul ăsta.

Tare mi-e frică de un tur II în care alegătorii care au votat cu cei trei contra-candidați să stea acasă, în loc să se ducă la vot și să-l susțină pe adversarul lui Ponta.

Așa că trebuie să candidez și eu. Am ajuns la concluzia asta în timp ce făceam curat prin casă și am găsit “documentul” de mai jos. Dacă este să ne uităm la moravurile președintelui actual, mă potrivesc perfect. Practic, știam tot ce trebuie să știu încă din clasa a V-a.

presedinte

 

Ştiți cumva, se mai acceptă candidaturi?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: