Prima ofertă TAROM pe 2017: Bilete de avion începând cu 79€ pentru destinații externe

By | March 28, 2017

Eu recunosc că îmi pierdusem speranța. Nu credeam că o să mai văd o ofertă TAROM pe 2017. Dar iată că fără vreun motiv special, TAROM scoate de pe mânecă o promoție care nu este deloc rea.

De data aceasta, pe lângă biletele pentru destinații externe, TAROM are promoții și pentru cursele interne. De asemenea, perioada pentru care puteți cumpăra biletele este mai mult decât generoasă: până pe 31 martie 2018.

Cu alte cuvinte, vă puteți planifica vacanța chiar și peste un an, însă sfatul meu ar fi să vă grăbiți, că sigur se vor epuiza rapid biletele la prețuri reduse.

Iată și cum arată oferta, disponibilă până pe 5 aprilie:

  • 39 EUR (dus intors cu toate taxele incluse), pentru călătorii între București și Cluj, Iași, Satu Mare, Suceava, Oradea,Timișoara.
  • 79 EUR (dus intors cu toate taxele incluse), pentru călătorii între București și Atena, Belgrad, Bruxelles, Chișinău, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Munchen, Roma, Sofia, Viena și între Iași – Torino și între Sibiu și Munchen.
  • 99 EUR (dus intors cu toate taxele incluse), pentru călătorii între București și Alicante, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Budapesta, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa, Paris, Praga, Salonic, Stockholm, Tel Aviv, Valencia și între Iași și Londra, Madrid, Tel Aviv.

Între noi fie vorba, biletele către Munchen, Viena, Barcelona, Praga și Amsterdam mi se pare super afacere. Citiți mai multe detalii pe site-ul Tarom, sunt scrise în josul paginii toate beneficiile și restricțiile 🙂

Sursă: Imperator Travel

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Prima ofertă TAROM pe 2017: Bilete de avion începând cu 79€ pentru destinații externe

  1. mardum

    Toate cursele spre Luton sunt cu escala la Iasi…WTF Taron?

    Reply

Spune-ți și tu părerea: