Primăria Sectorului 1 și-a făcut platformă online pentru taxe

By | April 30, 2020

În patru ani de mandat primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, n-a fost în stare să facă o platformă online pentru colectarea taxelor. Cred că Sectorul 1 era ultimul sector din București în care nu se puteau plăti taxele online.

Iată că acum, brusc, în două luni s-a putut. Așa este când nu mai vin banii la buget și îți ajunge cuțitul la os, începi să devii creativ și să-ți placă online-ul.

Platforma o găsiți la această adresă. Iar mai jos pun o listă cu serviciile care se pot efectua online. Teoretic ar trebui să se poată plăti online și impozitele și taxa de parcare.

În rest, treaba merge strună în Sectorul 1. De când stau oamenii acasă și se uită pe geam, se fac parade zilnice cu lucrătorii de la ADP. Se toaletează copaci, se taie iarba prin grădinile blocului, se vopsesc copaci, se montează dispensere de dezinfectant, se stropesc scările blocurilor cu clor, se spală străzi și se adună gunoaie.

UPDATE: Se pare că plata parcării nu se poate face online. Dacă și celelalte servicii sunt oferite la fel, doar cu titlul, e clar. Platforma este inutilă. Doar niște bani tocați.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Primăria Sectorului 1 și-a făcut platformă online pentru taxe

  1. gicu

    Simplu.
    Oamenii din strada impiedica Primaria sa lucreze! Vezi daca stai in casa?
    Da o mana de ajutor primariei si nu mai circula pana in ziua alegerilor!

    Acesta e un mini pamflet.

    Reply
  2. Adi

    Evident, nu merge! Nu se pot plăti taxele.ai impozitele online la celebrul sector 1! Asa mizerie de site in anul 2020 mai greu de gasit .

    Reply

Spune-ți și tu părerea: