Primele impresii despre Galaxy Note 8 și un unboxing

By | September 8, 2017

După cum spuneam, am criticat Galaxy Note 8 încă din momentul lansării, pentru că în opinia mea s-a îndepărat de “valorile” gamei Note. Şi îmi mențin o parte din puncte. În același timp, de ieri l-am primit pentru review de la Orange și a fost potrivire de caracter la prima atingere.

Dacă înainte spuneam că la design este același lucru cu Galaxy S8+, acum mi-am schimbat complet părerea. Telefonul îți dă o senzație complet diferită când îl ții în mână. Este un pic mai pătrățos și din această cauză are grip mai bun. Nu aș ști să explic, pur și simplu îți dă o senzație de premium când îl ții în mână.

Mai jos am făcut un video de unboxing. În cutie avem telefonul, un pin pentru SIM, cablul de date, adaptor de rețea, căști, adaptor USB-A la USB Type C, adaptor microUSB la USB Type C și niște vârfuri de rezervă pentru S Pen, plus un clește cu care să le înlocuiești.

În rest, îmi place foarte mult S Pen-ul. Când vreau să fac un screenshot pot să scriu rapid o explicație peste el, l-am folosit și ca să scriu de mână în messenger și îmi face el automat conversia. Live Message, funcția prin care poți scrie și trimite desene sub formă de .gif mi se pare foarte tare, chiar este distractivă. Nu am reușit să fac încă funcția de Translate din S Pen să meargă, iar Bixby Vision este la fel de inutil ca și pe S8, dar parcă nu așa de agresiv.

Îl am doar de o zi, așa că nu am apucat să mă joc foarte mult cu el. Lăsați-mi în comentarii întrebările voastre și mă voi strădui ca în review să răspund la toate.

P.S: Articolul face parte din campania Orange Smartphone Testers. Dacă vrei să mă susții în competiția cu ceilalți bloggeri, dă-i un share. Mulțumesc!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Primele impresii despre Galaxy Note 8 și un unboxing

    1. Revo Post author

      Se mișcă bine, ca orice telefon nou 🙂 Niciun update până acum, dar mai este timp până la review 😀

Spune-ți și tu părerea: