Primul nostru zbor transatlantic a fost un succes

By | August 3, 2018

Ieri am zburat pentru prima oară pe un continent nou, cu Delta Airlines. Am decolat din Amsterdam și am aterizat pe JFK în New York, după aproximativ 7 ore și jumătate.

Ca să fiu sincer, habar nu aveam că zborurile lungi sunt așa… luxoase? Acum îmi pare rău că am așteptat până acum să zbor în America 🙂

Primul semn că treaba e bună au fost pernele și păturicile care ne așteptau pe scaune. Ok, chestia asta nu m-a luat prin surprindere. Știu că americanii au mania de a da aerul condiționat la maxim. Au fost utile păturile.

Am primit apoi câte o punguță cu căști audio, dopuri de urechi și eye-shades de unică folosință.

Ce mi-a plăcut cu adevărat a fost sistemul de infotainment, cu jack pentru căști și mufă USB pentru încărcarea telefonului.

Pe el am văzut filmulețul instrucțional pentru zbor, detalii despre avion și informații despre rută în timp real.

Surpriza a fost că sistemul chiar funcționa și era încărcat cu o grămadă de seriale, muzică și filme foarte noi. Am văzut noul Tomb Raider (vai, ce prostie), Avengers: Infinity War (da, d-abia acum) și un episod cu John Oliver. Am mai văzut pe listă Ready Player One, Atomic Blonde, Red Sparrow și alte câteva filme noi.

Apoi stuardezele au împărțit cu o pensetă șervețele umede, ținute la cald într-o tavă de inox. Chestia asta mi s-a părut un super moft.

Am primit, ca starter, o pungă de crackers la care am adăugat o bere SweetWater 420 Extra Pale Ale (foarte aromată, așa cum era de așteptat)

Meniul complet arăta cam așa:

Eu am luat Chicken Piccata și un cheesecake cu lămâie. A fost ok pentru o masă în avion.

Cât am apucat să vedem primul film, au mai împărțit câte o pungă cu biscuiți. Apoi au mai venit cu sticle de apă.

Și de ce nu, spre sfârșitul zborului … din nou cu șervețele umede calde pentru a doua masă. Un pizza wrap, un croissant cu cașcaval și curcan și o înghețată ca desert.

Cred că s-au plimbat stewardesele printre noi din jumătate în jumătate de oră. Mi s-a părut totul un pic “over the top”.

În concluzie fost un zbor animat, în care nu am avut timp să ne plictisim. Am ajuns la destinație cât de fresh se poate, în ciuda diferenței de fus orar. La întoarcere vom zbura cu KLM, așa că vom putea face comparație.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Primul nostru zbor transatlantic a fost un succes

  1. Mircea cel vechi

    Nu pot sa cred, cu Delta am zburat si eu pentru prima data in US, in octombrie 2017. La fel de placut impresionat am ramas.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: