Probabil ultimul Lan Party din viața de student

By | March 10, 2015

Săptămâna trecută am jucat pentru a doua oară CS:GO de când am cumpărat jocul. Am făcut un LAN cu colegii de la muncă și rezultatele au fost destul de nefericite pentru mine. Până și boții se descurcau mai bine. Măcar ei erau pe plus.

D-abia după 20-30 de minute de joc m-am prins că jucăm pe bătrânul de_inferno. Plus, ce-i prostia asta cu două M4A1 diferite? M-am chinuit în continuu să-i pun amortizorul timp de două ore! Cred că am apăsat toate combinațiile de taste posibile, de ce nu ziceți mă că sunt două arme diferite?

Pentru mine cred că acesta va fi ultimul Lan Pary din viața de student, că deh, am cam încheiat socotelile și cu masterul. Pentru ei însă distracția continuă. Lan Party-ul organizat anual de Liga Studenților Electroniști a ajuns la ediția norocoasă și înscrierile s-au deschis deja.

lanpartyv13

Au concursuri de CS:GO, Dota, HeartStone, FIFA, LoL, Cosplay și tombole pentru public. PC Garage și Lab501 sunt ca de obicei alături de ei și am înțeles că s-a auzit ceva și pe la Rock FM. Sper să le permită și profesorilor înscrierea, ar fi câțiva care ar avea șanse la concursul de Cosplay.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Probabil ultimul Lan Party din viața de student

  1. razorsbk

    Cat am fost in facultate nu m-am gandit sa ma apuc de cs go, l-am luat fix dupa si de atunci ma relaxez de vreo 2-3 ori pe saptamana cate 30 minute.

    Imi aduc aminte insa in ziua de lanParty cum veneau colegii cu calculatoarele in sacosi de acasa prin metrou.

    Reply
    1. revo Post author

      Lasă, mai bine că nu te-ai apucat 🙂 Tot electronica ai făcut-o?

  2. Claudiu C.

    Mie unu imi place CS:GO, dar nu am atata timp cat as vrea sa am ca sa-l joc.

    Nu am mai jucat un LAN Party de multi ani de zile si mi-ar placea sa iau parte la unul sincer.

    Reply
    1. revo Post author

      Păi hai la ăsta, este free 4 all. Dacă nu prinzi loc la înscrieri, poți să vii măcar ca spectator.

Spune-ți și tu părerea: