Problema cu parcarea din AFI

By | May 27, 2014

De ceva timp în AFI s-a introdus parcarea contra cost. Intri, primești un bon, stai 2 ore gratis în timpul săptămânii sau 3 în week-end. Dacă ai depășit, bagi bonul într-un aparat și plătește 2lei pentru ficare oră în plus. Aparatul nu se afla însă în parcare, ci în magazin.

Ideea nu mă deranjează, e parcarea lor, ei fac regulile. Am înțeles că devenise parcare pentru blocurile din jur și mulți își lăsau acolo mașinile cu săptămânile. Mi se pare normal.

Probleme ar fi două:

1) Nu există modalitatea de a ocoli bariera. Un prieten mi-a povestit cum și-a irosit timp din viață pe acolo. Coadă cu multe mașini, primul prostovan n-a plătit. Toate mașinile au trebuit să dea în marșarier ca să poată ieși țărănoiul și să se ducă la automat. Bineînțeles, între timp le-au expirat și lor cele două ore de grație. Deci au plătit și ei pentru incompetența ăluia.

Am fost și eu în week-end. Am dat și eu în marșarier pentru că individul din fața mea nu plătise. Problema asta s-ar rezolva simplu, dacă cei de la pază care oricum stau prin zonă ca să-i manevreze pe incompetenții ăștia ar putea să accepte și bani în cazuri excepționale și să poată ridica bariera.

2) Problema mai gravă este următoarea. În AFI se parchează în continuare groaznic. De exemplu așa:

Mi-ar plăcea ca dacă acum se percepe o taxă, să se facă un gest minim pentru îmbunătățirea condițiilor de parcare. Pentru că dacă am chef de melteni care parchează așa, Piața Gorjului e mai aproape.

În altă ordine de idei, săptămâna ce tocmai a început este “Săptămâna MAI Mult” în AFI. Fetele vor putea testa produse cosmetice și vor beneficia gratuit de sesiuni de make-up și styling, curățare a tenului, instant beauty, dermoanalize pentru protecția solară (whatever that means) și hairstyling.

Pentru bărbați s-au instalat console Nintendo și … păi … în principiu … console și o cafea 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: