Programul, acest lucru fictiv …

By | July 27, 2011

In seara asta am fost pana la Metro Militari sa cumpar ceva. Pe site-ul Metro recent actualizat programul era 5.00-24.00. Ajung la fata locului pe la 23.00, intru in magazin si se anunta prin statie ca in intervalul 23.10-24.10 casele de marcat se inchid din motive tehnice. La casa mi se spune ca oricum in mod normal casele se inchid la 23.30.  Si imi sare mustarul. Mai ales ca d-abia citisem pe site. Cand le zic ca programul ar trebui sa fie pana la 24, nici fata de la casa nici paznicul nu par sa inteleaga. Casiera imi zice ca de 5 ani de cand e ea angajata la 23.30 se inchid casele si la 24.00 portile. Bun pai si eu ce dracu caut intr-un magazin daca nu pot cumpara nimic !? Apoi paznicul imi da lovitura finala: “Chiar credeti toate prostiile pe care le cititi pe internet?”.

Trecand la ceva mai general, la noi in tara programul este ceva aproximativ. Daca scrie 8.00 sa nu te astepti sa gasesti pe cineva la 8.00 acolo. Daca e pana la 20.00 si ai ajuns pe la 19.30 usile glisante nu se mai deschid, casa de marcat nu mai merge, nu gasesti pe nimeni in magazin sa intrebi una-alta.  Angajatii ori se uita la tine cu dispret ori sunt indignati. “Pai nu trebuie sa facem si noi curat pe aici?”, “Daca nu plecam acum nu mai avem cu ce”, “Am si eu copii acasa”, “Trebuie sa facem inventarul”.

Eu sunt genul de om care in 5 minute cumpara ce are de cumparat si pleaca. Asa ca jumatate de ora mi se pare enorm. Si daca mai imi fac si planuri in functie de asta, chiar ca ma enervez.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: