Răspunsul meu pentru cei care nu cred în virus

By | July 16, 2020

Nu crezi în virus pentru că nu cunoști nicio persoană infectată.

De acord.

Dar cunoști pe cineva cu malarie? Cunoști pe cineva cu scleroză în plăci? Cunoști pe cineva cu mastocitoză? Cunoști pe cineva cu Limfomul Hodgkin? Cunoști pe cineva cu febră mediteraneană? Cunoști pe cineva cu boala Kahler? Cunoști pe cineva cu foramen ovale patent?

Sunt doar câteva exemple. Dacă nu cunoști pe nimeni cu aceste probleme, ce înseamnă? Înseamnă că ele nu există, nu? Că doar nu cunoști pe nimeni nici cu COVID19.

Nu crezi în virus? Du-te până la Matei Balș și stai o zi întreagă acolo. Dacă virusul nu există, n-ai de ce să te temi, nu?

Dar până la urmă e ca o răceală, nu? Da, așa este pentru majoritatea. Dar pentru mulți alții este grav. Du-te la părinții sau la bunicii tăi după ce te-ai plimbat la Matei Balș. Ai curaj?

Și dacă se întâmplă ceva nasol le vei putea spune cu seninătate: “de la o răceală”.

Te-ar ajuta cu ceva dacă ai vedea scris “o răceală” pe certificatul de deces al unei persoane dragi? Ai fi fericit?

Nu ne vrea nimeni răul. Nu sunt interese oculte la mijloc. Pur și simplu oamenii inteligenți aleg să se protejeze. Iar în momentul de față, 20 de țări din Europa au decis să se delimiteze de prostănacii de noi. Singuri ne izolăm și ne facem rău.

Veți cunoaște în curând și oameni cu virus. Și când îi veți cunoaște, va fi deja prea târziu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Răspunsul meu pentru cei care nu cred în virus

    1. Revo Post author

      Nu-i aici, într-adevăr. Dar din share în share poate mai ajung câțiva necredincioși și pe aici și îi aducem pe drumul cel bun 🙂

Spune-ți și tu părerea: