RCS-RDS oferă tablete și TV-uri LED abonaților

By | March 27, 2014

UPDATE (18 august 2015): Am obținut mai multe informații. Se pare că oferta de retenție s-a încheiat însă abonații vechi încă mai pot obține tablete în casieriile RDS, dacă prelungesc abonamentul pe 2 ani. Pentru abonații noi, sunt agenți de teren care oferă aceleași tablete în schimbul încheierii unui contract. Am actualizat lista cu modelele de tablete care sunt oferite acum.

Ieri am găsit în ușă un flyer de la RDS-RCS care mă anunța că pentru a-mi răsplăti fidelitatea, îmi pot oferi câteva tablete sau televizoare LED. Cu condiția să rămân clientul lor pentru încă doi ani. Sunt destul de puși pe treabă, din moment ce băiatul care a lăsat flyerul a revenit mai pe seară pentru a îmi prezenta oferta mai în detaliu.

Am înțeles că deocamdată această ofertă este valabilă doar în anumite zone din București și Brașov și nu poate fi încheiată decât prin agenții de teren, nu și la casierii. Presupun că pe termen lung, în afară de retenție, urmăresc să crească și rata de adopție a televiziunii digitale. Operatorii de cablu obțin un profit mai mare de pe urma televiziunii digitale, față de cea analogică.

Știam de această ofertă, însă până acum nu am avut timp să mă documentez. Am făcut o listă simplificată cu tabletele, televizoarele și prețuri.

Pentru pachetul complet Digi Net+Digi Tv+ Digi Tel sau Digi Mobil, pe care cred că îl avem cu toții:

Oferta pentru televizoare s-a încheiat, însă le las aici pentru cei curioși.

  • TV LED LG 42LN5400 + slot CI+ – 107 cm – Preț 1650 lei – avans 200 lei – 50 lei cost lunar.

Diferențele pentru pachetele mai slabe (de exemplu doar Digi TV ș+ Digi Net) sunt de 5, respectiv 10 lei în plus în costul lunar.

Prețurile în general sunt cu 50 de lei mai mici decât sunt acum în magazin. Cu tabletele este o afacere bună, ieșiți la jumătate de preț dacă plătiți taxa lunară. Cred că aici vor avea cel mai mult succes. Cu TV-urile nu sunt impresionat. M-ar fi interesat un TV mare, cu diagonala de peste 100cm, însă e posibil să găsesc ceva acum la o ofertă mult mai bună. Și încă 50 lei pe lună la abonament mi se pare mult.

Ah, și încă ceva. Orice ai vrea, deja nu mai e pe stoc. Deci pregătiți-vă să așteptați 2-3 luni dacă vreți o tabletă.

Sursă parțială articol: Capital


Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

21 comentarii la “RCS-RDS oferă tablete și TV-uri LED abonaților

  1. Viorel

    Spui ca o diagonala de 100-106cm…pai al 3-lea tv are 101….

    Reply
    1. revo Post author

      Vroiam să spun mai mare de 100, dar m-am exprimat ambiguu. Uite, am corectat 🙂

  2. razorsbk

    La mine sta receiverul in cutie de cam 1 an. Cand am vazut cum se vede pe asa zis digital am zis pas. Tv-ul LG are tuner dvbt si mutand tara pe Finland/Sweden receptionez totul digital / HD cu abonament basic.

    Reply
    1. revo Post author

      Am auzit și eu de manevra asta. Îți dai seama că va fi primul lucru pe care-l voi face când voi cumpăra un LED, dacă voi cumpăra. Deocamdată am un Philips CRT vechi de 10 ani. Nu l-aș da pentru nimic în lume.

  3. Gika

    Mari excroci astia de la rcs rds mi/ au dato tableta Naspet de aia romaneasca am vreo 4 servicii de la ei mi -au zis ca nu ma costa nimic in plus si acum vad ca a venit factura cu 30 de lei in plus fata de lunile trecute.Niste hoti merg la Opc

    Reply
    1. revo Post author

      Salut. Vezi că s-ar putea ca cei 30 de lei în plus să fie pentru abonament la net, caz în care într-adevăr tableta este gratis, dar percep bani pe abonament.

    2. Letinau

      O chestie similară am pățit și eu aum 2 ani. A venit unu la ușă să îmi spună că nu voi plăti nimic în plus. Luna următoare au apărut niște modificări. Mai exact a trebuit să plătesc câte 1 € la telefonul mobil. Acum cei doi ani s-au încheiat. Așa că am dezactivat multe dintre servicii. Și le trag la ..UE

  4. Popescu Mihai

    Imi dati si mie va rog,un nr.de telefon de la un agent RDS din zona sector 3 Bucuresti.Va multumesc.

    Reply
    1. revo Post author

      Salutare, eu stau în sectorul 6, dar am postat un mesaj pe pagina de facebook a blogului, poate se sesizează cineva 🙂

  5. calarmelaota mariana c

    am semnat pt. tableta dar daca este mai mult de 5 ron le-am spus ca renunt latoate celelalte servicii sper sa fie corecti mersi anticipat

    Reply
  6. TyreXo

    Mie mi sa trimis mesaj ca cik mi-a venit tableta 3g model 1 de la ei si sa ma duc so ridic maine intre orele 9 si 12 de la ei de acolo cu titularul. Sper sa fie corecti si sa nu-mi dea cine stie ce jaf :-j :)) Ala la care am facut contractul spunea ca are si tastatura si nush ce, acum vedem noi ce are si ce nu are si normal ca o sa fac proba acolo.

    Reply
  7. nicomad

    Salut!
    Se poate conecta un MacBook la internet printr-un stik Digi?

    Reply
  8. xxl_36_2006

    Sincer,,, pacaleala fffffffffff MARE a trecut o luna de zile de cand am facut contractul si nici acum nu am primit tabletA RUSINE pentru ca, pacaliti lumea cu oferte pe care nu le onorati.

    Reply
    1. revo Post author

      Tu cu cine vorbești aici? Că ăsta nu e site-ul RDS-ului.

  9. EL

    si eu am facut comanda de tableta…mi sa spus ca voi primi un raspuns in maxim 5 zile..au trecut deja aproape 2 luni..numai hoti in tara asta..nu inteleg de ce nu poti spune omului ca nu ai sau ca nu vine asa repede..voi astia de la rds vreti clienti dar nu oferiti nimic in schimb..numai minciuni..sunt client de 7 ani..nu se poate sa fi pacalit in halul asta

    Reply
  10. Bila75

    O MARE TEAP CU TABLETA LOR CU TOT . AM FACUT O GRAMADA DE MODIFICARI LA CONTRACT DIM LUNA MAI 2014 SI NICI PANA IN ZIUA DE AZI NU AM LUAT NIMIK. SUNT MARI MINCINOSI AS CA O SA TRIMIT UN AVOCAT PE CAPUL LOR .

    Reply
  11. Dumitrescu Horatiu(Ploiesti)

    Este o amagire oferta RCS-RDS,figurez si eu pe lista de asteptare a cumparatorilor unei tablete aflate in pachetul promotional la semnarea contractului,dar nu sunt naiv sa cred ca nu este decat o TEAPA !!!

    Reply
  12. Adauga Anunt

    Buna ziua.
    Eu inchei contracte la rcs-rds pentru tableta. Oferta este valabila pentru cei care incheie un contract nou pentru serviciile de cablu net si telefonie. Acestia nu platesc pentru tableta. Avem si alte modele pentru care se plateste o diferenta timp de 2 ani (pana in 30 de lei este suma maxima).
    Cei care doresc sa incheie un contract ii astept cu informatii la 0764.217.543

    Reply
  13. radu

    Eu sunt la iei din 2003 si mie nu mi so dat nici o oferta numai o oferta de marimea abonamentului intradevar tre sa fi foarte atent in ziua de azi cu ofertele

    Reply

Spune-ți și tu părerea: