Recomandări de filme pe Netflix Romania?

By | June 22, 2017

Acum vreo două luni ne-am reînoit abonamentul la Netflix, ocazie cu care am început să mai folosim și noi televizorul. Bineînțeles, am făcut abonamentul de 12€ pentru UltraHD pentru ca mai apoi să ne uităm la filme precum Back To The Future, The Godfather șamd.

Problema pe care o am eu cu Netflix este că deși sistemul lor de recomandări ar trebui să fie croit pentru mine, mie tot îmi vine greu să găsesc un film căruia să vreau să-i dau play. Mi se pare că mă învârt într-o bulă și că de fiecare dată primesc aceleași sugestii, ca și cum doar acele filme ar exista pe Netflix. Din această cauză stau uneori și 20 de minute să găsesc un film demn de urmărit.

Așa că eram curios, voi ce filme ați recomanda de pe Netflix-ul mioritic? Ceva mai lejer, de văzut vineri seara, nu drame lacrimogene și thrillere. Poate așa e mai ușor, le dau “add to my list”, și apoi nu mai petrec mult timp căutând.

Din categoria filmelor noi eu am văzut Tower Heist și am revăzut The Rundown, ambele decent de amzuante.

În altă ordine de idei, într-o seară am închis Netflix și am constatat că încă mai avem cablu 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Recomandări de filme pe Netflix Romania?

  1. Mircea cel vechi

    Seriale nu vrei? Iti recomandam The OA,13 Reasons Why… Filme,stau destul de slabut,uite-te la The Game daca nu l-ai vazut,Go (1999) iar e tare.

    Reply
  2. Revo Post author

    Ştiam eu că mă pot baza pe voi! 😀 Am adăugat toate filmele pe listă. Cu serialele mai greu, nu am timp/răbdare să stau să urmăresc ceva seară de seară și uit ce s-a mai întâmplat. Am momente în care mă uit două săptămâni seară de seară la filme și apoi pot să nu mai am timp câteva luni să mă uit.

    Reply
  3. Mircea cel vechi

    Poti incerca unul din astea cele 2 seriale ,ambele au doar 1 sezon. 😀

    Reply

Spune-ți și tu părerea: