Recomandări de show-uri prin care să înlocuim Travel Channel cu Netflix?

By | November 21, 2018

După ce am renovat, n-am mai băgat cablul înapoi în televizor. Am auzit că Digi oricum va face trecerea de la cablu coaxial la media convertor legat la router, așa că am așteptat cuminți să ne “branșeze”. Am terminat între timp Friends și am trecut la Brooklyn Nine-Nine (foarte tare, apropo, mulțumesc cui mi l-a recomandat!)

Dintre cele trei-patru canale pe care le frecventam, singurul căruia îi mai ducem lipsa acum este Travel Channel. Pentru mâncare, deocamdată am încercat să ne uităm la “Chef’s Table”, însă primul episod mi s-a părut mai mult o telenovelă decât o emisiune culinară. Cred că o să ne uităm și la al doilea episod, pentru că este despre kebab. Dar dacă va continua în stilul primului, probabil vom abandona show-ul cu totul. Deja am primit recomandări să trecem pe “The Mind Of a Chef” sau “Somebody Feed Phil”.

Așadar, dacă aveți recomandări de show-uri cu mâncare, călătorii, băuturi, schimburi de case și eventual și cu un italiano-american care se ceartă cu patroni de hoteluri, mi-ar plăcea să le aud. De fapt, ce vreau să fac este să mă uit la TV, să mă relaxez și să-mi mai notez în Evernote un loc fain pe care să-l vizitez sau o mâncare pe care s-o încerc sau s-o gătesc.

Deci, recomandări? 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Recomandări de show-uri prin care să înlocuim Travel Channel cu Netflix?

  1. Sabina Cornovac

    Am ales cateva pt voi: Follow This, Stay Here, Comedians in Cars, Brainchild, My Next Guest, Nailed It, Sugar Rush, The Push, Mythbusters, Aks the Doctor, Salt Fat Acid Heat, Planet Earth, Million Pound Menu

    Reply
  2. un muc

    Somebody Feed Phil este ok cu mențiunea că tipului i se pare că orice gustă este genial, de la apă la carne.
    ar mai fi cel cu case: the world’s most extraordinary homes.

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, da, și despre World’s Most Extraordinary Homes am tot auzi. Băgăm un episod în week-end.

  3. Coco

    Brooklyn Nine-Nine chiar este foarte bun! Eu am dat de el intamplator! Abia urmatorul sezon!

    Reply
  4. Anish

    “Cooked” ! E fascinant. Pe langa faptul ca e foarte frumos povestit si filmat.. te face sa te gandesti de 2 ori la cum sa mananci si de ce. Pacat ca nu are mai multe episoade (sunt doar 4)

    Reply
  5. The Gadgetist

    Legat de travel, era An Idiot abroad, dar l-au scos de pe Netflix. Incearca si Jack Whitehall travels with my father…British humor+travel
    La chef’s table mi-a placut episodul 3, sezonul 1. Check it out

    Reply

Spune-ți și tu părerea: