Reduceri bune la ClickShop

By | April 19, 2013

 

Clickshop împlinește 2 ani și are pe site niște reduceri destul de bune începând de astăzi până pe 21 aprilie. M-am uitat și eu prin câteva categorii și am găsit niște oferte destul de tentante.

 

  • Samsung Galaxy S3 16GB 1.800 lei – Cel mai mic preț l-am văzut de Black Friday la evoMAG (1.850 lei), acum este și mai ieftin.
  • HTC One S – 1440 lei – La alte magazine îl găsiți cu 1.800 de lei. Mi se pare cea mai bună ofertă.
  • Samsung Galaxy Y – 367 lei – Un telefon bun în special pentru cei care vor un Andoid low end (pentru părinți de exemplu). Cu 60 lei mai ieftin decât în alte părți
  • Philips BG 2026/32 – 185 lei – Ajunge la 250 de lei în alte magazine.
  • Boxe Magnat de 130W – 200 lei. Cu 2 d-astea îți trimiți vecinii pe altă planetă. Cu condiția să ai și stație.

Nu m-am uitat bine la secțiunea “Electronice” și “Electrocasnice”. Puteți să aruncați voi un ochi. Pagina specială dedicată promoțiilor o găsiți aici.

 

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Reduceri bune la ClickShop

  1. Moraru Liliana

    Nu am mai intalnit in viata asemenea neprofesionalism ! De 1 saptamana incerc sa aflu de ce nu primesc telefonul Samsung A5 in valoare de 1340 lei comandat si platit in avans cu cardul si nimeni nu stie sa imi explice : ba ca nu e pe stoc, ba ca e, ba ca sa astept raspunsul de la depozit, ba ca sa anulez comanda si sa fac alta ! Am facut reclamatie scrisa si telefonica si tot ma suna si imi dau emailuri in care ma asigura ca voi primi raspuns ! Dar nimeni nu imi spune cand primesc telefonul ! Le-am dat termen pana maine si apoi fac plangere la Anpc ! Imi pare rau ca nu am adresele de email ale directorilor lor, sa afle ce fel de angajati au ! O sa scriu pe toate forumurile posibile despre experienta mea cu acest site !Feriti-va de clickshop !!!

    comanda Clickshop.ro AUF-BE-1042258\DEB-BE-000038805

    Reply

Spune-ți și tu părerea: