Regimul care îți permite să mănânci shaorma

By | February 20, 2013

Mă știți, fac mișcare de când mă știu. În ultimii 5 ani am contribuit cu intermitențe la uzarea aparatelor din sala de forță. Intermitențe care acum cred că depășesc perioada efectivă petrecută în sala 😀

Cochetând cu body buildingul nu puteam să las de izbeliște aspectul nutriției. Din fericire eu îmi păstrez greutatea corporală constantă indiferent de condițiile atmosferice. Însă am și prieteni care se chinuie să slăbească. În ciuda faptului că eu îi consider fermecători așa cum sunt. Am observat pe baza regimurilor ținute de ei că unul dintre ele dă rezultatele cele mai bune: regimul disociat.

Astă seară m-am întâlnit cu unul dintre prieteni care îmi mărturisea că iar s-a apucat de regim. Ştiind că în trecut a avut rezultate uimitoare cu regimul disociat m-a fulgerat o idee supranaturală. Mi-am dat seama că nu este nevoie să renunți la tot felul de bunătăți pentru a-ți sculpta un trup de zeu. Bazându-mă pe cunoștințele de nutriționism acumulate în cei 6 ani am creat un regim care îți permite să slăbești și să mănânci shaorma în același timp.

Acesta este:

  • Luni – Numai legume. Sunt permise doar 4 legume: roșii, salată, ceapă. În orice combinație posibilă.
  • Marți – Numai carne de pui. După o zi întreagă în care te vei hrăni numai cu legume corpul va fi slăbit. Este necesară o a doua zi bogată în proteine. Totuși, încercăm să obținem doar proteinele, nu și grăsimile, așa că nu vom consuma decât piept de pui. Nu prăjit ci fiert sau la cuptor / rotisat.
  • Miercuri – Numai murături. Tot legume doar că de data asta este necesar ca legumele să fie murate. Doar castraveți și/sau gogoșari. Sarea din murături ajută la menținea tonusului.
  • Joi – Numai iaurt. Din nou, după o zi în care corpul tău va ieși serios pe minus în lupta cu caloriile, este nevoie de o astfel de zi. Doar proteinele din carne nu sunt de ajuns. Trebuie și proteine din lactate.
  • Vineri – Doar lipie libaneză. Să nu uităm că avem nevoie și de carbohidrați. Pâinea normală este necoaptă, drojdia din ea face rău. Lipia libaneză nu îngrașă.
  • Sâmbătă – Doar cartofi prăjiți. Cartofii conțin amidon. Dacă nu sunt prăjiți în ulei refolosit, fac mult mai mult bine decât rău. Pe mine mă ajută să mențin greutatea constantă.
  • Duminică – Doar sosuri. Duminica este prin definiție zi liberă. Așadar, azi este necesar să mănânci doar maioneză și ketchup.

Felicitari ! Ai ajuns la sfârșitul săptămânii! Ai văzut că poți să ții regim și să mănânci și shaorma în același timp ?

shaorma tutti featured

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Regimul care îți permite să mănânci shaorma

  1. marmotix

    PRIETENE 100 GRAME LIPIE=APROX 300 KCAL!!! CUM POTI SA ZICI CA NU INGRASA?….o recomandare asea de la un cunoscator…de regim este shaorma la farfurie fara sosuri :))))

    Reply
    1. revo Post author

      Nu-i adevarat prietene, ai incercat tu si nu ti-a priit ? Ia baga niste lipii o zi intreaga sa vezi 😀

  2. Oana

    Turele pe munte – funcționează întotdeauna. Ăsta e răspunsul corect! 😛
    Și eu încă nu am mâncat shaorma… 😐

    Reply
    1. revo Post author

      Omg! Iti fac legatura cu dealerul meu. Suna la 0722MOGDAN. Parola e “cudetoate”

    2. Oana

      Da, da, el e specialistul. :)) De când am terminat liceul se tot minunează de fiecare dată când îi spun că încă nu am mâncat.

    3. MogdanB

      0740MOGDAN :))
      @oana data viitoare cand ne vedem te duc la shaorma :>

    4. revo Post author

      Mă simt ca Andreea Marin. V-am reunit in jurul unei sharoma.

Spune-ți și tu părerea: