Relaxant și civilizat despre consumul de marijuana

By | October 27, 2013

faza foarte amuzantă este că fumătorii de tutun trebuie să iasă în fața coffee shop-urilor pentru a fuma o țigară normală, pentru că în interior ai voie să fumezi doar joint-uri. [sursa via zoso]

Dacă plănuiți o excursie “spirituală” în Amsterdam, articolul din care am citat este foarte interesant. Pe scurt, deși orașul este renumit pentru libertinism, totul se desfășoară după reguli și legi foarte stricte.

În Amsterdam sunt ~200 coffee-shop-uri, un gram de iarbă costă între 15 și 20 €, ciupercile halucinogene între 20 și 25€ iar angajații localurilor stau lângă clienți și-i ajută în caz că aceștia intră în panică.

Întotdeauna am fost de partea legilor mai stricte. Nu-i condamn pe cei care găsesc o portiță și scapă odată cu ceva. Mă enervez însă când unii mai egoiști abuzează de astfel de de portițe știind că pe viitor legea se va înăspri și alții nu vor mai putea profita. Un exemplu care-mi vine acum în minte este folosirea armele de airsoft. Teoretic sunt niște jucării mai periculoase. Practic, oamenii le modifică și presimt că vor fi interzise.

[youtube=http://youtu.be/yJJRVleE3_Q]

Capturednuance via Dreamstime

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: