Retrospectiva personală a lui 2018 și un “La mulți ani!”

By | December 31, 2018

Deși a început foarte dezamăgitor, până la urmă 2018 s-a dovedit a fi un an senzațional pe plan personal. Cred că cel mai mult a contat că la începutul anului mi-am scris niște obiective pe care nu le-am pierdut din vedere tot restul anului.

Cel mai mulțumit sunt de faptul că anul acesta am reușit să călătorim foarte mult. Am făcut o excursie cu mașina prin Serbia, Bosnia, Croația și Ungaria, am reușit să vedem o bună parte din Coasta de Est din Statele Unite și ne-am relaxat timp de 10 zile în Mauritius. În total, 5 țări și două continente noi vizitate.

A fost și un an plin de experiențe noi: am făcut snorkeling, am învățat să înot uitându-mă la clipuri pe YouTube și ascultând indicațiile lui Alice, am vizitat prima dată un submarin, am urcat în One World Trade Center și probabil am făcut și alte lucruri pe care le uit acum.

Printre picături am reușit să fac sport în fiecare săptămână, să citesc mai mult și o altă mare victorie este că am renovat complet casa.

Pe plan profesional, am fost foarte pragmatic în 2018 și se pare că strategia pe care am adoptat-o a dat roade. Am reușit să facem toate investițiile pe care ni le-am propus iar prin octombrie deja ne-am depășit cifra de afaceri de anul trecut. Finalul de an a fost excepțional și aici și avem o veste excelentă pentru 2019, pe care o voi face publică în curând.

În privința blogului, și aici lucrurile au stat bine. A crescut numărul de cititori, a crescut interacțiunea, au fost foarte multe colaborări pentru proiecte faine, dar am și tăiat din participările la evenimente care nu aduceau un câștig real pentru cititori. Vă mulțumesc pe această cale celor care v-ați făcut timp să citiți blogul în 2018 sau să lăsați un comentariu!

Pentru 2019 sper să progresăm împreună. Nu vreau să îmi fie doar mie bine, în timp ce țara se duce în jos. Așa că mi-am propus, ca și în 2018 de altfel, să ajut acolo unde pot, și să reușim să schimbăm împreună, măcar mentalități, dacă nu altceva.

În concluzie, la mulți ani! Să fie un an nou în care să reușiți tot ce v-ați propus! Să fiți sănătoși și să faceți numai alegeri bune! Ne vedem pe blog și în 2019 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Retrospectiva personală a lui 2018 și un “La mulți ani!”

  1. Dan Pavelescu

    La multi ani, grasule! Sa ai un an bun, care sa-l faca de ras pe cel care tocmai a trecut! Si te rog, mananca mai sanatos 🙂

    Reply
  2. Dan Văsii

    La mulți ani și să nădăjduim la un an nou mai bun decât cel trecut, că vorba aia, speranța moare ultima…..

    Reply

Spune-ți și tu părerea: