Revolut lansează rewards, o secțiune cu reduceri și cashback în stilul ING Bazar

By | July 2, 2020

Revolut încearcă să atragă cât mai mulți utilizatori și mai ales subscripții de conturi Metal și Premium. Așadar, astăzi au lansat funcțiile de reduceri și cashback, pe care eu le văd ca pe niște beneficii foarte solide pentru conturile premium.

Secțiunea nouă din aplicație probabil că este similară cu ING Bazar și va avea două componente. Prima este categoria cu reduceri, care se vor aplica atunci când utilizatorii vor plăti cu cardul Revolut. A doua categorie este cea de cashback, care oferă clienților un procent din suma cheltuită. Sper doar ca varianta Revolut să funcționeze mai bine și să îți introducă automat banii în cont, nu să fii tu nevoit să selectezi de fiecare dată câte un voucher înainte să plătești.

Revolut spune că ofertele vor fi din domenii diverse, precum companii aeriene, hoteluri, călătorii cu trenul, mâncare
și băuturi, sănătate și frumusețe. Deocamdată se menționează de parteneriate cu Vivre, Otter și … surprinzător… Aliexpress. Probabil că au analizat și ei comportamentul utilizatorilor și au ajuns la concluzia că cele mai multe plăți se fac la acești comercianți.

Nu am găsit încă secțiunea nouă în aplicație. Nu știu dacă pentru că nu sunt client Metal/Premium sau pentru că trebuie să aștept un update al aplicației. Oricum, mie mi se pare o idee bună ca aceste reduceri să fie vizibile și pentru clienții standard, pe principiul “uite ce ai putea avea dacă îți faci cont premium”.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Revolut lansează rewards, o secțiune cu reduceri și cashback în stilul ING Bazar

  1. Codreanu catalin Stefan

    Nu sunteți serioși de loc, blocați cardurile fără motiv și chiar dacă va sunt trimise actele pe care le cereți nu faceți nimic. Sa va fie rușine am cardul blocat de aproape trei săptămâni cu toate acestea ca v-am trimis toate actele doveditoare la banii mei . V-am recomandat pana acum cu mare placere dar a-mi pare rău. Un sfat pentru cei care vor card de la voi e sa nu tina bani muti în cont doar cât călătoresc, nu prezentați garanție și nici seriozitate.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: