S-a redeschis Pizza Hut Dorobanți și am câteva recomandări din noul meniu

By | September 15, 2017

Vești bune pentru studenți de la ASE: s-a redeschis Pizza Hut-ul de lângă Sheraton. Am fost și eu la lansare și am gustat câteva dintre preparatele noi. Ok, nu are rost să mint, am gustat aproape toate preparatele noi. Să vă explic …

Noul Pizza Hut nu mai pune accent doar pe pizza. Au de toate acum, inclusiv coaste, burgeri, taco, quesadilla sau chicken strips.

Cel mai mult mi-a plăcut “Chicken Feast”, căruia nu i-am făcut poză din păcate. Dar puteți să vă imaginați: piept de pui la grătar, uns cu sos barbecue și acoperit cu felii de bacon și brânză cheddar. Şi eu am fost surprins, nu mă așteptam să îmi placă atât de mult puiul.

Mi-au plăcut și burgerii: puțin picanți, chiflă pufoasă care cred că avea miere pe deasupra și nachos deasupra chiftelei de carne.

Friptura de vită Black Angus “al forno” nu m-a impresionat, însă coastele au fost bune, mai ales alături de cartofi dulci. Mai rezistați? Iată niște poze cu pizza (pe care nu le-am gustat):

La capitolul desert am zis pas, dar noroc că am poze:

Noul concept de restaurant include și un bar … așa că am încercat și câteva cocktail-uri. Nu mi-a plăcut ginul tonic cu castravete și boabe de piper, dar Electric Ice Tea a fost foarte bun. Şi nu a este foarte alcoolizat, deci îl pot încerca și don’șoarele.

Am fost uimit de cât de mare este pe dinăuntru și am văzut că pe lângă locurile de acolo, au și o terasă:

În concluzie, dacă aveți treabă pe la Romană, faceți cu încredere o vizită pentru un “Chicken Feast”. Eu am constatat aseară că deși acesta este cel mai vechi restaurant Pizza Hut din țară (din 1994), eu nu îl vizitasem niciodată până acum. Simt că o să se schimbe lucrurile din cauza noului meniu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: