Să aveți un Paște liniștit!

By | April 19, 2020

Anul acesta este un Paște un pic atipic, dar nu cred că nu poate fi transformat într-un motiv de bucurie, la fel ca în toți ceilalți ani. Părerea mea este că acest lucru depinde de fiecare dintre noi.

Sfatul meu apropo de contextul în care ne aflăm este să evitați să vorbiți măcar o zi despre știri și teorii sumbre. Cine știe, poate veți descoperi că vă place atât de mult încât veți face așa și în restul zilelor 🙂 Dacă sunteți genul de persoană care își încarcă bateriile prin socializare, vă puteți suna rudele sau prietenii cu care vă place să vorbiți. Încercați un apel video, că tot este o ocazie festivă.

O altă idee bună ar fi să faceți azi doar lucrurile care vă aduc plăcere. Aveți un film preferat? Dați-i play. Vreți să vă simțiți bine? Puneți o melodie care de obicei vă face să o fredonați sau să vă mișcați pe ritmul ei fără să vă dați seama. Aveți poftă de joc? Deschideți laptopul sau consola. Vă place să citiți? Aveți o zi întreagă pentru asta. Vă e dor de “vremurile de altă dată”? Uitați-vă peste pozele din city break-uri. Faceți un cocktail ca cel pe care l-ați băut în Italia sau în cine știe ce destinație exotică.

Noi plănuim astăzi să stăm cât mai mult pe balcon, la soare, să pictăm, să ascultăm muzică și să și citim un pic. Eu m-am apucat de Think Like a Freak, o cărticică foarte interesantă și distractivă, pe care am primit-o cadou de Crăciun de la Alice (best cadou ever!). Apoi vrem să ne uităm la The Phantom of The Opera, care încă mai este disponibil pe YouTube. Nu vă lăsați însă păcăliți de activitățile burgheze pe care le-am enumerat mai sus. Sigur vom juca și un pic de Horizon: Zero Dawn pe consolă, iar în secret eu sper să prind și câteva reprize de World Of Tanks.

Sper să faceți și voi ceea ce vă face fericiți! Să aveți un Paște liniștit și să reușiți să vă bucurați de aceste momente!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: