Sabotage – He said he’ll be back

By | February 27, 2014

Eu chiar nu credeam că Arnold Schwarzenegger va mai apărea în filme după cariera de guvernator. Am pus aparițiile cameo din The Expendables 1&2 pe seama nostalgiei. Dar după Expandables a mai scos The Last Stand, un film despre care am auzit că este cam slăbuț și Escape Plan – pare ceva mai bun, cu Silvester Stalone. Pe nici unul dintre ele nu l-am văzut dar le-am pus pe wishlist.

Pe la sfârșitul lui martie apare și Sabotage. Arnie pare serios în privința carierei în actorie, și nu cred că o face din cauza banilor. Întotdeauna voi aprecia un film cu el, tot din cauza nostalgiei.

Great to have you back, mr. governor!

[youtube=http://youtu.be/FeHpSdQSH0c]

În timpul liber Arnold se distrează grozav. Şi-a cumpărat un tanc cu care a plimbat jurnaliștii, militează pentru mâncare sănătoasă și promovează orice atlet cu un program de antrenament inovativ.

Pe Twitter este foarte activ. Posta poze din biroul de guvernator, așa am văzut că are pe acolo sabia din Conan și o machetă cu un Terminator. Ocazional, mai glumește cu Klitschko.

Dacă nu ar fi divorțat, ar fi fost un model 100% de urmat. Chiar și așa, este unul dintre oamenii pe care îi admir.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Sabotage – He said he’ll be back

  1. Cata

    Primul film e intr-adevar slabut, totusi digerabil. Al doilea e ceva mai reusit. Ambele filme sunt salvate de prestatiile actoricesti ai unor monstri sacri ai ecranului american, in primul film fiind vorba mai cu seama de Forest Withaker (sper c-am scris corect). In al doilea film e interesant ca apar teme care framanta societatea americana actuala, cum ar fi de exemplu existenta inchisorilor secrete ale guvernului. Ambele filme pot face o seara cinefila destul de agreabila.

    Reply
    1. revo Post author

      Ma voi uita la ele pentru ca, dupa cum spuneam, imi place de Arnold 🙂

Spune-ți și tu părerea: