Samsung a lansat oficial Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge în România

By | March 4, 2016

Aseară am apucat să mă joc și eu pentru prima dată cu noile telefoane de la Samsung și m-am reîntâlnit cu Gear VR, ochelarii de realitate virtuală. Lansarea a avut loc în Fratelli așa că fiind atmosferă de club, va trebui să vă obișnuiți cu niște poze albastre 🙂

lansare-galaxy-s7

Despre telefoane pot spune că se simte că sunt mai rotunjite, de îndată ce le iei în mână. Cam așa arată Galaxy S7 pe lângă S6-le meu:

Pe partea din față singura diferență notabilă ar fi că S7 nu mai are acea ramă cromată din jurul butonului central. Pe spatele telefonului diferențele se simt mai mult decât se văd. Rama vine mai rotunjită înspre interior, logo-ul Samsung parcă nu mai este așa de vizibil iar camera nu mai este așa de proeminentă. Dacă îți treci degetul peste cameră nu va mai agăța, ci va glisa mai fin.

Am făcut și o poză în tandem, cu ambele telefoane (S6 și S7), pentru a vedea diferența între camere. După cum puteți vedea, la S7 are unghiul mai larg și surprinde mai multe:

Mai jos îl puteți vedea fotografiat din mai multe unghiuri:

Display-ul “Always On” este interesant și consumă foarte puțină baterie, spuneau ei că doar 0.7% din autonomia totală. Însă primul instinct pe care l-am avut a fost să-l blochez, crezând că display-ul este aprins 🙂

Iată și Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge puse unul lângă celălalt:

Mi se pare că se simte mult mai repede diferența între dimensiunea ecranelor (5.1″ vs 5.5″) decât cea între mărimea telefoanelor. Cred că dacă ar fi să aleg, l-aș alege pe cel mai mare pentru că asta înseamnă și o baterie mai mare.

După cum știți, Galaxy S7 și S7 Edge vin (veneau) împreună cu un Gear VR la precomandă. Ochelarii au făcut senzație printre cei care nu i-au mai testat până atunci. De exemplu combinați cu un rând de scaune ce se mișcă pe 3 axe (ca la cinema 4D) și cu aplicație ce simulează o plimbare cu rollercoaster-ul, se pot obține reacții de genul:

Lista cu magazinele unde puteți găsi cele două telefoane este aici. Dacă vreți să îl vedeți, puteți face o vizită pe insula Samsung din AFI Palace Cotroceni. Eu d-abia aștept să-l primesc la test și să-l pun lângă telefonul meu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Samsung a lansat oficial Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge în România

  1. Catutzi

    a mai citit cineva articolul sau toti se intreaba cine e tipa cu ciorapi?

    Reply

Spune-ți și tu părerea: